CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 31 oktober 2009

Even een dagje ontspanning.Hallo allemaal,
Vandaag was het weer eens de eerste vrije zaterdag sinds weken. Ook de hele maand november heb ik op zaterdag een worshop staan die ik geven moet. Dus nu tijd voor wat ontspanning. Mijn hoofdpijn is nog steeds niet over, maar met mijn medicijnen is het wel te verdragen. Vanmorgen ben ik eerst naar Steenwijk gegaan, want 't Stokpaardje bestaat 5 jaar. Grietje, de eigenares, ken ik al heel wat jaren. Ook heb ik daar wel eens een demo mogen geven en kom nog regelmatig langs om even te kletsen of wat te kopen.

Er waren 3 demo's, namelijk Alie met 3d kaarten, zie hieronder, en Kitty en Hanny met JEJE produkten en de Scrol pal.

De tafels van deze dames lagen vol met voorbeelden. De ene kaart was nog mooier dan de andere. Het was in de winkel lekker druk, dus genoeg belangstelling.


Natuurlijk heb ik ook nog wat gekocht. Jullie zijn natuurlijk heel nieuwsgierig wat dit is? Haha ;-) Oké, ik vertel het al. Ach, ik maak wel even een foto. De Scor Pal was bij 't Stokpaardje mijn grootste aankoop. Jaren geleden had ik er al één uit Amerika, maar deze is in inch. en nu dus in cm. Misschien toch makkelijker. ;-) Voor de rest wat lint, foam tape etc.
Na mijn bezoek aan Steenwijk even langs te Chinees voor eten en dan vlug naar huis. Henk en Floris zaten al met smart te wachten op hun eten. Na wat nasi, babi pangang, saté etc. snel weer in de auto op weg naar Drachten. Jacobi zit daar en daar kom ik maandelijks toch wel even kijken. Nou ja, kopen dan. ;-) Meestal ben ik daar tussen de 100 en 200 euro kwijt, maar dan heb je ook wat. Hahaha ;-)

Deze week hadden zij de Crea-week en iedere dag was er wel wat. Workshops en vandaag zou Ilse Scheffer haar nieuwe boekje promoten. Vintagekaarten met 3d. Zij zat midden in de winkel en om haar heen veel mensen die natuurlijk moesten weten hoe zij die of die kaart had gemaakt. Lekker druk dus. Ik had een lijstje mee wat ik in ieder geval wilde kopen. Ook krijg ik van andere dames een lijstje mee, als zij weer horen dan ik naar Jacobi ga.

Wat ik in deze hobbywinkels koop is meestal voor privé gebruik. En soms vind ik het zo leuk, dat ik het ook in mijn assortiment op neem in de webwinkel. Bij Jacobi was het wel iets meer.
Vanavond nog even bij mijn schoonmoeder op bezoek en dan misschien vanavond en anders morgen wat met mijn nieuwe spullen doen of maken. Ik doe dit weekend mee met een Sketch van een Yahoo group waar ik lid van ben en deze moet voor morgenavond 22.00uur klaar zijn en over de groep zijn geweest. Lukt vast wel.

Ik ga nu gauw de kalfjes voeren.


Groetjes van Annette

2 opmerkingen :

De Creakeet van Peet zei

heerlijk zo zon welverdiend dagje rust niet dan en zo te lezen is die dag goed besteed....liefs Peet

Marcita zei

Leuk hoor Annette!!!! Leuk verhaal ook!!

Related Posts with Thumbnails