CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 11 februari 2012

Een storing

Hallo allemaal,

Door een storing bij KPN kan ik momenteel niet mijn mail ontvangen. Zie onderstaand bericht van KPN. Dus mocht je mij een mail hebben gestuurd. Het kan dus zijn dat ik hem op deze reden nog niet heb kunnen beantwoorden, omdat ik hem nog niet heb ontvangen. Zodra het weer mogelijk is, dan krijgen jullie weer antwoordt.

Groeten van Annette


Klanten KPN kunnen weer e-mail verzenden vanaf thuiscomputer


Update vrijdag 10 februari 22:30 uur

KPN heeft vandaag besloten om uit voorzorg alle e-mail (zogenoemde pop) en webmail van KPN uit de lucht te nemen. Dit betreft 2 miljoen e-mailaansluitingen van KPN, waaronder kpnmail; hetnet en planet. Deze e-maildiensten waren hierdoor tijdelijk niet toegankelijk.
Wij hebben deze voorzorgsmaatregel genomen omdat een lijst met 539 klantnamen met adres, woonplaats, telefoonnummer, gebruikersnamen en wachtwoorden is gepubliceerd op het internet. Wij kunnen niet uitsluiten dat de gegevens van nog meer klanten in handen van derden zijn gevallen. Omdat wij het zekere voor het onzekere wilden nemen, hebben wij de emaildienst van onze klanten tijdelijk uit de lucht genomen.
Op dit moment hebben wij alle e-mailaccounts geactiveerd voor uitgaande mail vanaf de thuiscomputer. Dit betekent dat klanten wel mail kunnen verzenden, maar nog niet kunnen ontvangen.
Wij verwachten dat de volledige functionaliteit van de e-maildiensten spoedig is hersteld.
Om alle risico op misbruik te vermijden, raden wij klanten aan om hun huidige password niet meer te gebruiken - dus ook niet voor andere internetdiensten zoals bijv. Facebook, Marktplaats en internetbankieren.

Wij zijn ons bewust van de overlast die dit voor onze klanten met zich meebrengt - en betreuren dit zeer.

Geen opmerkingen :

Related Posts with Thumbnails