CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 5 februari 2012

De Kreavak in Apeldoorn

Hallo allemaal,

Na een goede nachtrust is gelukkig mijn migraine weer gezakt. Vanmorgen dus toch maar met Korrie in de auto gestapt en naar Apeldoorn gereden. Daar zou vandaag de eerste dag zijn van de vakbeurs Kreavak.
Normaal gesproken moet ik vaak demonstreren op deze dag, maar was nu eens vrij. Ook wel eens lekker hoor. Deze keer vonden wij dat er erg veel stands waren met stofjes, wol en haak garens. Verder waren er de bekende producten van Nellie, Leane, Tim enz. Elly, van JEJE, zat er te demonstreren met een nieuw product, namelijk de ribbon stickers. Ik weet de naam niet precies meer, maar het was in ieder geval iets met ribbon. Wij mochten enkele foto's maken van haar gemaakt voorbeeld kaarten. Ziet er erg leuk uit. Ik heb ze allemaal besteld en in alle kleuren, dus binnenkort zullen ze binnen komen. Dit is één ding wat ik besteld heb, maar natuurlijk komt er veel meer binnen. Ook ga ik nu de producten opnemen van het bedrijf CCHobby. Kijk maar eens op hun site. Erg leuke spullen. Papier, stof, sieraden etc. Voor ieder wat wils, zeg maar. Zodra er iets binnen is, kunnen jullie dit vinden in de webwinkel. De nieuwste producten zet ik nu in de rubriek NIEUW en dan onder de maand van 2012.

Groeten van Annette

3 opmerkingen :

chantal zei

ja zo een vakbeurs zal wel leuk zijn. Je krijgt alle nieuwe spulletjes te zien! Ben benieuwd en wacht in spanning af.
Blij dat je migraine over is!
liefs Chantal

Mariëtte zei

Leuk voor je om al het nieuwe weer te zien. Fijn dat je migraine over was. Ik zou juist daarmee weer thuis komen na zo'n beurs. leuk die blauw/rode kaarten.
groetjes Mariëtte

Marian zei

Prachtige kaart en echte hollandse kleuren leuk
Groetjes

Related Posts with Thumbnails