CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 30 december 2011

Laatste workshop van het jaar 2011


Hallo allemaal,

Gisteren, 29 december, is Irma met haar gezin en haar zus met de kinderen een dagje naar de boerderij geweest. Dewi vindt knutselen ook erg leuk, dus ik zou een workshop voorbereiden. Haar moeder en Tante Irma zouden ook mee doen. Ik had gekozen voor een het Merci doosje van Jolanda en een nieuw ontwerp van mij. Dit alles op een canvasdoek, die Dewi mooi in haar kamer kon hangen. Een soort memobord zeg maar.

Dewi had al heel wat verhalen gehoord van Tante Irma, maar keek haar ogen uit toen zij in Creafarm kwam. Ze is een vrolijke meid die zo enthousiast is. Heerlijk om te zien. Na het middag eten zouden wij de workshop gaan doen. Ze kon niet wachten natuurlijk. Dewi zat naast mij, zodat ik haar kon helpen waar het nodig was. Maar ze heeft vele dingen zelf gedaan. Het resultaat van alle dames is dan ook super mooi geworden. Kijk zelf maar naar de foto's. Dewi is ook helemaal gek op paars, dus haar keuze voor welk papier was gauw gemaakt. De moeders deden hier iets langer over. Af en toe kwamen de anderen om het hoekje kijken, maar die zaten na het houthakken toch het liefst binnen bij de houtkachel. Tja, en die heb ik niet in mijn cursusruimte.


 

Haar zus Iris is de hele dag met Sanne op pad geweest. Met de Quad naar het land waar de mannen aan het houthakken waren in de boswal. Koeien aanvegen, melken etc. Gijs is met Dewi de stal overgeweest, want zij wilde natuurlijk ook alles zien. Met het voer aanvegen van de koeien heeft zij ook geholpen. Na het melken hebben wij met z'n allen brood gegeten en daarna zijn zij weer naar huis gegaan. Zo had iedereen weer een leuke en gezellige dag om naar terug te kijken.
Vanmorgen zijn de mannen weer de boswal ingegaan. Vanmiddag komt Korrie mij helpen met balansen. Tja, dat moet ook nog gebeuren voor het einde van het jaar.

Groeten van Annette

4 opmerkingen :

lenny zei

Het ziet er super leuk en creatief uit Annette
Ik wens jou en je man een fijn oudejaarsavond en een gelukkig en gezond 2012
groetjes lenny

Marian zei

Wat een mooie creaties
En leuke verhalen schrijf je
Fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2012
groetjes

Anoniem zei

Hallo Annette en Henk,
Bedankt voor de super gezellige dag. Iris heeft het super gehad op de boerderij en was erg moe, ze ging thuis direct naar bed. Dewi heeft vooral genoten van de creafarm. Haar memobord hangt al op haar kamer. S'nachts hoorde ik haar roepen ik ga koeien melken. Kortom we hebben genoten! bedankt voor de gastvrijheid. Wij wensen jullie een goed en gezond 2012. Groeten Dewi Iris en Astrid

Astrid zei

Hallo Annette en Henk,
Bedankt voor de super gezellige dag. Iris heeft genoten van de boerderij en het helpen bij de koeien melken. Dewi heeft vooral genoten van de creafarm. Haar menobord hangt al op haar kamer en staat al op hyves. Kortom we hebben genoten. Bedankt voor de gastvrijheid. We wensen jullie een goed en gezond 2012.
Groeten van Dewi Iris en Astrid

Related Posts with Thumbnails