CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 27 december 2009

De kerstdagen zijn weer voorbij.


Hallo allemaal,

De kerstdagen zijn weer voorbij. Ik hoop dat iedereen ze goed zijn doorgekomen? Wij zijn eerste kerstdag naar mijn schoonmoeder geweest en tweede kerstdag thuis. Toen is mijn schoonmoeder bij ons geweest. Mijn vader durfde het niet aan i.v.m. het weer. Op zulke dagen gaat het melken en het voeren van de kalfjes gewoon door en dat wordt nog weleens vergeten. Ook straks met de jaarwisseling moeten ze gewoon om 6.00uur gemolken worden. Vroeger toen wij 18 waren gingen wij op oudjaarsdag gewoon door. Dus om 6.00uur nieuwjaarsdag melken en dan pas naar bed. Helaas lukt ons dat niet meer, tja wij zijn tenslotte geen 18 meer, maar een paar jaar ouder. ;-)

Morgen breng ik weer de nodige pakketten weg en als jullie nog de Copics willen bestellen voor de actie van 10 voor 27,50 euro doe dit dan voor 31 december middernacht.

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

chantal zei

Ook hier is alles rustig verlopen. Wij hebben beide geen ouders meer. Ik heb wel 2 broers en 1 zus. Die zijn met neven en nichten allemaal op kerstdag bij mij thuis geweest. Het was zeer leuk en we hebben zeer goed gegeten.
Ja alles gaat gewoon door, dat vergeten we wel eens hé.
Prettige eindejaarsfeesten,
Chantal

Karin zei

Fijne jaarwisseling met een hoop gezondheid Annette!!

Liefs, Karin

Related Posts with Thumbnails