CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 24 mei 2012

Weer online, maar alles werkt nog niet zoals het moet!!!
Hallo allemaal,

Ja, hoor ik kan weer online. Wat een ramp om vanaf 15 mei om 8.00uur niets meer te hebben van een huistelefoon of een internet verbinding. Ik heb echte afkick verschijnselen gehad. Ik heb geprobeerd om iedereen bericht te doen door een bericht te plaatsen op mijn blog, facebook etc. dat ik met een grote storing zat en dus niks kon doen en niet mijn mail kon openen en of beantwoorden. Helaas heb ik toch vele boze mails en telefoontje ontvangen dat men dit geen manier vond van mij. Van sommige heb ik zelfs iedere dag een boze mail ontvangen met de vraag waarom ik niet de beleefdheid had om hun mail te beantwoorden of om hun de challenge te mailen. Ik zal hier maar niet vermelden welke lelijke woorden er in stonden. Ik hoop dat ook deze mensen nu snappen dat ik hier niks aan kon doen. Ik had ook liever binnen enkele uren weer online gekund, maar helaas ben ik van KPN afhankelijk.

Na vele telefoontjes met de service lijn en twee nieuwe Experia boxen en een service monteur is het niet gelukt om internet weer terug te ontvangen. Ik belde vanavond voor de twintigste keer met mijn mobiel dat zelfs de monteur weg is gegaan zonder resultaat. Gelukkig had deze meneer opeens een helder idee, want de lijnen en alle bedradingen waren goed, maar nog steeds geen internet en telefoon. Het kon nog weleens aan iets anders liggen, maar hij zou het uitzoeken en mij terugbellen. Ja hoor, je raad het al dit was het dus ook. Wat bleek nou? Ze hadden mijn lijn de zelfde IP adres gegeven als een ander die hem allang in gebruik had. Je kunt dit vergelijken dat je een telefoonnummer toegewezen krijgt en die wordt heel toevallig ook aan een ander toegewezen. Tja, en dit kan dus niet. Hij zou dit met spoed aan de centrale doorgeven en om een noodlijn (IP adres) vragen, zodat ik toch al online kon vanavond. Na tig keer per dag langs de Experia Box te lopen en het internet lampje rood te zien branden is hij vanavond dan toch groen geworden. Joepie, er was verbinding. Maar alles moet dan opnieuw ingesteld worden. Telefoon, pc en de tv. Iets over 22.00uur kan ik weer online en heb al mijn mail berichten op kunnen halen. Alleen jammer dat er zulke boze mailtjes tussen zaten met de nodige scheldwoorden en verwijten erin. Maar goed dit laat ik mijn goede humeur maar nu niet verpesten. Ik ben allang blij dat ik weer na 1,5 week weer internet heb. Helaas werkt mijn wifi nog niet, maar dat is de zorg voor morgen. Ik wilde jullie eerst laten weten dat ik weer online kan. Ik zal morgen verder mijn berichten lezen en zo spoedig mogelijk een antwoordt geven. Ik doe mijn best. Het zijn er bijna 1000, dus je begrijpt dat ik dit niet in 1 dag klaar heb.

Groeten van Annette

8 opmerkingen :

Linda zei

JOEPIEEEEEE, ik ben blij voor je meis, wat een ellende hè als je zonder zit.
gr linda

Anne-Marie zei

Belachelijk Annette, dat mensen zo kortzichtig zijn! En waar hebben we het over: vertraging bij het opsturen van een bestandje? Nou ja zeg, lekker laten waaien! Het is een ramp als je geen toegang hebt, weet er alles van! Fijn Pinksterweekend alvast en succes met de techniek! Groetjes Anne-Marie

Bea zei

Hallo Annette, ik ben blij voor je dat alles zo goed als weer werkt, veel succes verder met je prachtige blog.....

groetjes Bea.

Johanna Visser zei

Nou ik hoop dat alle ellende nu weer achter de rug is. Jammer dat er zoveel boze mensen zijn die kennelijk niet de andere berichten lezen. Dan hadden ze het namelijk kunnen weten. Ik wacht nog even rustig af. Alleen nog even een vraagje wat je met de challenges doet. Ik had de money envelop aangevraagd, om de bekende reden niet ontvangen, komt er een verlening of heb ik gewoon pech? Succes met alles weer instellen en de 1000 mails beantwoorden. Je zal wel vierkanten oogjes krijgen :)
Liefs Johanna

Anoniem zei

Sterkte met het verwerken van alle mail en andere berichtjes.

Jij hebt hier ook niet omgevraagd.
Hoop dat het snel is opgelost voor je.

Groetjes Bertina

Mariëtte zei

Fijn voor je dat alles werkt! Wat een gedoe.
groetjes Mariëtte

Anreda zei

Fantastisch nieuws... :)

We zien vanzelf je reacties wel weer verschijnen.

Geniet vandaag ook even van het lekkere weer i.p.v. alleen achter de computer zitten.

Liefs, Anreda

Monique - Mienokje zei

Blij dat je er weer bent. 1,5 week is erg lang. Succes met het doorspitten van je achterstand. Groetjes, Mienokje

Related Posts with Thumbnails