CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 8 december 2010

Ja hoor, dat heb ik weer.
Hallo allemaal,

Bedankt voor alle reacties op mijn verhaal van gisteren. Zowel op mijn blog als op mijn Hyves groepen. Ook kreeg ik per mail van vele mensen die ervaring hebben met dit kastje positief of juist negatief. Maar vandaag kreeg ik weer vragen hoe ik de nacht had doorgebracht en hoe het ging. Maak je borst maar nat, want natuurlijk wordt het niet weer een gewoon verhaal.
De nacht is redelijk goed gegaan al had ik soms wel dat als ik op die zij lag dat het mij zeer deed en ik dus wakker werd. Bij het opstaan kwam ik er achter dat de pleister al bijna los zat, dus even met Henk overleg gehad en de huisarts maar even gebeld. Ik kon bij de assistente langskomen die er wel even naar wilde kijken. Zij vond het zelf ook wel interessant, want zij had dit nog nooit gezien. Zij heeft mij een grotere pleister om heen gedaan een zo'n netverband met gaten. Voor het middag eten kreeg ik een hele rare melding op dat kastje. Ik gelijk even kijken in de gebruiksaanwijzing en natuurlijk stond dat er weer niet in. Wel stond er een nummer bij van de technische ondersteuning. Dus die maar gebeld. Mijn verhaal uitgelegd en ja, je snapt het al de batterij van de sensor, het kastje op mijn arm, was leeg. Hij had dus geen contact meer met het kastje. Dit kan niet zomaar vernieuwd worden en dan weer aanzetten. Zo werkt dat helaas niet. Ik moest maar even met de diabeetverpleegkundige overleggen. Mijn eigen diabeetverpleegkundige werkte vandaag niet dus ik kreeg haar collega aan de lijn. Inderdaad werkte het kastje niet meer, dus het apparaat moest afgekoppeld worden en dan moest ik morgen maar weer even langs komen in het ziekenhuis om een nieuwe er in te schieten en dus opnieuw hem 5 dagen te dragen. Niet echt handig dus. Heel voorzichtig het pleister er afgehaald om daarna de sensor uit mijn arm te trekken. Ik kan je wel vertellen dat dat alles behalve lekker was. Wat wel mooi was is dat je nu de sensor duidelijk ziet. En natuurlijk heb ik dat weer op foto gezet. Zo leren jullie er ook nog iets van. Hahaha.
Dat mini dingetje onderaan de foto is dus de sensor. Dit ding alleen al blijkt 50 euro te kosten. Het pennetje wat naar beneden wijst zit dus in je arm. Valt op zich wel mee toch? De rest zit in dat houdertje waar dat sleutelgat in zit. (tenminste dat lijkt net zo)
Dat grijze ding, wordt dus in die houder geklikt en daar is de batterij dus van leeg. Morgen krijg ik dus weer een nieuwe voor 5 dagen en dan maandag mag die er weer uit en dan de volgende voor 5 dagen erin.
Wordt vervolgt zeg maar. ;-)
Vanmiddag zijn Korrie en Remon geweest. Remon helpt Henk waar nodig is en Korrie zit bij mij in Creafarm. Wij zijn bezig geweest voor de kerstworkshop die wij volgende week zaterdag geven in Oldemarkt tijdens het Kerstrondje.

Groeten van Annette

5 opmerkingen :

Aleida zei

De moed niet laten zakken, hoor!
groetjes,

chantal zei

Dat is nogal een verhaal zeg! Hopelijk weet je na deze 5 dagen iets meer en kan je je suiker terug op peil brengen.
Liefs Chantal

Margo zei

Nou Annette,
jij kan ondertussen toch bijna een boek schrijven denk ik zo ...
Je beschrijft het ook zo alsof het niks is even dat pennetje eruit trekken, ik ziet dat al niet zitten en het ding zit dan niet eens in mijn eigen arm :)
Nou succes in ieder geval morgen en hopelijk is dit dan ene waar de batterij wel 5 dagen van meegaat !
Groetjes
Margo

Astrid zei

Jeetje ... wat een verhaal zeg, het zit je ook niet mee, controleren ze dat niet van te voren, of er wel genoeg batterij in zit ??? Nu kun je weer van voren af beginnen :(
Ik hoop dat het de volgende keer goed gedaan wordt, sterkte ermee hoor !!

groetjes Astrid

Els zei

Nou zo blijf je wel bezig en hopelijk gaat de volgende beter en met een volle batterij, want dit schiet niet op he.
Groetjes Els

Related Posts with Thumbnails