CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 16 oktober 2010

Scor- Pal workshop bij JEJE in HilversumHallo allemaal,

Vandaag ben ik met Els naar Hilversum geweest. Daar hadden wij een workshop met de Scor-Pal en JEJE producten. De docenten waren Diana Crick en Kitty Franken. Diana komt uit Canada en heeft de Scor-Pal uitgevonden. Een super aardige vrouw. Natuurlijk even met haar op de foto. Maar wij hebben ook hard gewerkt hoor. Ik zal morgen wat foto's maken van de doosjes die wij gemaakt hebben. Ik heb nog niet alles af, maar ze zijn erg mooi allemaal. Wij zijn weer prima verzorgd door het bedrijf JEJE. Ontvangst met koffie, cake etc. Een heerlijke lunch en ook 's middags bij de thee lag er allerlei lekkere dingen in de ontvangst ruimte. Dit was voor mij weer de eerste workshop na het bestralen. Ik vond het weer een erg leuke dag, maar ik ben toch wel erg moe nu. Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd 's middags nog enkele uurtjes plat ging, omdat ik nog zo moe ben en anders hield ik het echt niet vol 's avonds. Maar goed op zo'n dag is er natuurlijk niks van slapen bij, maar hard aanpoten. Morgen maar weer een dagje rustig aan doen. Na deze workshop hebben wij ook weer een certificaat ontvangen, maar deze heb ik nog niet gescand. Komt nog wel. Maar nu zoek ik mijn bed op.

Groetjes van Annette


Ik heb even de foto van Els haar blog afgehaald, want die was super duidelijk en het zelfde als mijn 10 gemaakte doosjes. Het zag er allemaal mooi uit, vooral met het papier dat echt bling bling was. En in ieder pakket zat de werkbeschrijving, het papier en wat om in het doosje te doen. Dit varieerde van bonbon, zeep, body lotion, zakdoekjes etc.

7 opmerkingen :

Marley zei

Oh super leuke foto's Annette! Fijn om te horen dat je een fijne en gezellige dag hebt gehad.. ben benieuwd naar je certificaat hoor! Had je trouwens mijn mailtje nog ontvangen?? Rust maar lekker uit en doe alles op je gemakje! xx Marley

Hilde Suykerbuyk zei

dat zag er inderdaad weer leuk uit Annette, ik hoop dat je er niet te moe van geworden bent!
gr, hilde

m@deliefjuh zei

nou dat is super! en lekker genieten!

Marianne zei

Wat fijn dat je een leuke knutseldag hebt gehad. Probeer vandaag maar wat rustiger aan te doen.
Fijne zondag!!!

chantal zei

dat zag er echt leuk uit. Wat had ik graag naast jou daar gezeten!Goed voor jou dat je je na het goede nieuws, je weer kan storten op je hobby.
liefs Chantal

Corry zei

Hoi Annette
Fijn dat je een leuke dag hebt gehad want dan kan je alles even van je afzetten.
Hugs Corry

Korrie zei

Hoi Annette
Zo te lezen hebben jullie een leuke dag gehad, ik zie het morgenavond wel weer.
Leuke foto's ziet er gezellig uit.
groetjes korrie

Related Posts with Thumbnails