CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 3 oktober 2010

De nieuwe uitdaging "Huwelijk" (dit blijft tot 2 okt. bovenaan staan)

Hallo allemaal,

Het is weer een nieuwe maand, dus tijd voor een nieuwe uitdaging. En dat is voor de maand september het thema "Huwelijk". Dit omdat wij in deze maand 25 jaar getrouwd zijn en het mij wel leuk lijkt om dit thema te gaan gebruiken. Wat zijn de regels? Maak een kaart of een andere creatie voor een huwelijk. Denk ook aan bijv. 12,5 jr. getrouwd, 25 jaar of pas getrouwd. Aan jullie de keus. Maak er iets moois van. De keus voor materiaal en de kleur is ook aan jullie. Leef je uit. Ben je tevreden met je creatie. Maak dan een duidelijke foto en mail mij deze voor 30 september naar info@annettescreafarm.com  Na ons feest zal ik de winnaar bekend maken die van mij een scrappakket ontvangt.

De inzendingen stromen al binnen. Ik zal ze ook hieronder zetten, zodat je zelf kunt zien of ik je foto goed heb ontvangen. Voor wie dit nog leuk lijkt. Gewoon je inzending mailen.

Groeten van Annette5 opmerkingen :

Selennea zei

Wonderful =)

Aleida zei

Wat lief! Je hebt er een copyright dingetje op gedaan! Ik vind het helemaal super.
Bedankt!
groetjes,

Marianne Schut zei

Hai Annette, wat super leuk om alle kaartje zo bij elkaar te zien! Mooie creaties zijn er gemaakt zeg! Super! Veel succes iedereen en ik hoop dat er nog veel inzendingen zullen volgen! Groetjes Marianne

Margo zei

Ik ga mijn best doen, heb nog geen kaartjes gemaakt voor een huwelijk of huwelijksverjaardag !
Groetjes
Margo

RosesMarijke zei

Hallo Annette

Wat een mooie kaarten allemaal...van harte gefeliciteerd met je huwelijksdag en ik wens jou en Henk nog heel veel geluk!!

Related Posts with Thumbnails