CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 5 oktober 2010

Het was een super feest

Hallo allemaal,

Zaterdagavond was een super feest. Er zijn 180 gasten geweest, die zich prima vermaakt hebben. Ik heb nog niet alle foto's binnen, maar zodra ik die heb dan hoor je het wel. Helaas zijn er ook enkele mislukt, omdat het toch hier en daar te donker was. Maar ja, je moet ook wat sfeer hebben met de verlichting. Op deze avond hebben er verschillende mensen ook een stukje gedaan. Henk, z'n broer een terugblik van 25 jaar geleden naar nu en natuurlijk met onze goede en slechte kanten. Was erg leuk. Toen onze buren die een lied zongen onderleiding van Hans. Ja, ik ben niet de enige in deze buurt die creatief is. Van hun hebben wij een boerenspiegel gekregen met een koeienkop en een stierenkop die bekleed is met wol van onze eigen schapen. In het koffertje zat geld in voor onze huwelijksreis. Deze hebben wij namelijk nooit gehad, omdat Henk weer de volgende dag na ons trouwen moest melken. Dus het was helemaal super. Nu nog met Floris overleggen, wanneer wij dit kunnen gaan doen? Hij moet dan tenslotte thuis blijven om het werk te doen.
Na dit stukje kwamen twee koeien binnen. Vader en zoon, onze oude buren en die veel voor ons hebben gemolken, toen Floris nog te klein was. Zij deden het hele stuk in het plat, uit de ogen van onze koeien. Super leuk. Van deze familie hebben wij ook een super kado gekregen, maar dat horen jullie nog wel.
Het laatste stukje werd gedaan door neef Henk, die hier kind aan huis is. Ik weet niet beter dat Henk en Henk twee handen op één buik zijn. Ze doen veel samen en zijn vrienden voor het leven door dik en dun. Helaas heb ik hier nog geen foto van, maar ik heb dan ook nog niet alles binnen. Gelukkig zijn er meer mensen die foto's hebben gemaakt. Helaas kan je op zo'n avond niet met iedereen praten.Onze buurman Rob en z'n muziek vriend Ronny maakte sfeer door hun zang en muziek. De catering was in handen van Marco Kranendonk en zijn personeel van de Karre. Helemaal toppie geweest. Marco is vanaf donderdag al met ons bezig om de tent op te zetten en alles van Tuk hier te brengen. Tafels, stoelen, het podium, koelkasten, koffiezetapparaten, frisdrank, bier en sterke dranken. Maar ook het warm en koudbuffet wat iedereen rond 23.00uur kon nuttigen. Marco had buiten een grote pan waar hij de hamburgers met uien op bakten voor de broodjes hamburger. Langzaam aan gingen de mensen naar huis. De laatsten heb ik om 05.00uur de tent uitgezet. Haha. Het bier was allemaal op (30 kratten) en het moet ook eens genoeg zijn. Henk is nog even de stal opgeweest om bij de koeien te kijken en ik heb enkele dingen nog opgeruimd, mijn mail op gehaald en tegen 05.20uur lag ook ik op bed. Floris en Sanne hebben enkele uren later gemolken. Om 9.30uur zat iedereen weer aan het ontbijt. Er bleven 8 mensen bij ons logeren. Dus heerlijk nog even na genieten.
Na het ontbijt vast de tent opgeruimd, want tja dat hoort er ook bij. Iedereen bedankt die ons geholpen heeft met het opzetten van de tenten en het afbreken hiervan, maar in het bijzonder Irma en Sanne bedankt voor jullie hulp in en om het huis, maar ook op de stal het hele weekend. Ook Els en Korrie voor het helpen maken van de uitnodigingen, maar ook met de bedankjes samen met Anja en op de avond zelf met de nodige hand en spandiensten. Super bedankt, jullie zijn allemaal vrienden met een goud randje. Hierbij enkele foto's van het feest voor, tijdens en na. Kunnen jullie ook even meegenieten en voor wie er is geweest na genieten. Wij hopen dat iedereen heeft genoten, wij in ieder geval wel.

Groetjes van Annette

9 opmerkingen :

Linda zei

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben, het ziet er geweldig leuk uit.
gr linda

Aleida zei

Dat wordt nog lang nagenieten! Het lijkt een superfeest geweest te zijn!
groetjes,

Hilde Suykerbuyk zei

dat zag er inderdaad heel leuk uit Annette, geniet lekker na!!
gr, hilde

Margo zei

Wat ziet dat er allemaal geweldig uit Annette !!!!
Wat super he !!!!
En dan nog de laatste bestralingen gehad, een feestje waard he !!!!
Geniet nog maar lekker na !!!
Groetjes
Margo

chantal zei

dat zag er lekker gezellig uit. Daar kunnen jullie nog lang van genieten. Moest even kijken hoor, ik heb Henk nog maar alleen in werkkledij gezien. Jullie zagen er geweldig uit!
Nu nog een reisje.
liefs Chantal

maranda zei

hoi annette, oohhh dat ziet er heeel gezellig uit, heel fijn om te horen dat jullie een knalfeest hebben gehad.
groetjesss maranda

Els zei

Gaaf die foto met jullie tweetjes voor de koe en boog. En jullie hebben ook erg genoten. Het was een pracht feest waar je na lang van kunt nagenieten.

Groetjes van Els

Korrie zei

Hallo Annette
Wat een leuke foto van jullie zo onder de boog.
Alle bloglezers het was een geweldig gezellig feest, ik was er nl ook bij.
Annette ga nu nog maar even lekker nagenieten en doe rustig aan.

groetjes korrie

hedie meischke zei

lieve Annette, het was inderdaad een geweldig feest. Heel erg gezellig. Nog een keer hartelijk bedankt! Het is vast een enorm werk geweest om alles zo mooi voor te bereiden. Vanaf de uitnodiging tot het bedankje (het hartje hangt aan de lamp boven de tafel)zag het er allemaal perfect uit. En origineel. Helemaal Annette. Nu heb je hopelijk tijd om een beetje uit te rusten. Liefs, Hedie

Related Posts with Thumbnails