CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 13 juni 2010

Sanne met Sanne


Hallo allemaal,

Sanne is dit weekend bij ons om even met haar naamgenoot Sanne kennis te maken. Natuurlijk moeten wij dat even op de foto zetten. Zij zelf is nu met Henk aan het melken en ik heb even snel van deze foto's een aandenken gemaakt. Kan zij deze morgen meenemen. Dus het is een lay-out op canvasdoek wat binnen 30 min. klaar was. Zij heeft hem zelf dus nog niet gezien, maar dat ziet ze wel als zij straks binnen komt. ;-) Het grote gele is de officiële schets met al de gegevens op. Zo'n schets hebben wij dus van al onze koeien. Omdat de vader onze eigen stier is, is deze officieel niet erkend door het CRV als dekstier. De letters Sanne zijn uiteraard gesneden met de Cricut en de cartridge Platin Schoolbook.
Groetjes van Annette

6 opmerkingen :

Marlieke zei

Oh dat ziet er leuk uit! En dat in slechts 30 minuten? Jeetje ik zou denk ik al 30 minuten nodig hebben om eens te bedenken hoe ik alle mooie spulletjes zou gaan verwerken, hihi.

Hetty zei

Wauuuuw wat een leuke l.o. wat zal ze daar blij mee zijn

gr hetty

Sanne zei

Ik wil even een paar dingen kwijt over Henk en Annette en het bedrijf. Het zijn super mensen, waar je je gelijk thuis bij voelt. Je bent altijd welkom en zo voelt het ook. Ze doen allebei gewoon lekker hun eigen ding.
Dat er een kalfje naar je vernoemd wordt is natuurlijk helemaal super. Ik was er zelf niet en dan vind ik het toch mooi dat er zelf gezegd word van: Hé, laten we dat kalfje Sanne noemen, want ze was zo gek op de 'moederkoe'. Dat vind ik het mooiste. Dan weet je dat ze toch aan je denken! Vandaar dat ik 2,5 uur in de trein heb gezeten om haar gelijk te bewonderen, en dat heb ik er echt voor over! En natuurlijk ben je hier dan gelijk weer welkom.
Het bedrijf is zo mooi. En het maakt niet uit of ik het over Annette's Creafarm heb of de koeien, het is allebei mooi. Henk en Annette houden alletwee van hun vak en stralen dat ook uit. Henk die elke dag 2 keer moet melken, Annette die bijna het hele land doorgaat voor workshops. Het is veel werk maar het hoort gewoon bij hun, en daarom is het hier zo mooi.
Je mag mee naar de leukste dingen, maar thuis kan je ook gewoon je eigen dingetjes doen.
En je vraagt bijvoorbeeld alleen om een kopietje van de officiële schets van kalfje Sanne, krijg je een hele mooie lay-out! Echt super mooi en een verrassing! En alsof het nog niet genoeg is krijg je ook alle foto's gemaakt met kalfje Sanne nog op a4-formaat uitgeprint en mee, en je treinkaart terug word betaald! Super toch!
Je bent welkom, kan altijd ergens slapen en mag de leukste dingen doen en je leert er veel van. Je kan gewoon alles vragen.
Daarom kom ik hier zo graag en wil ik hier graag blijven komen..

Liefs, Sanne
(volgens een eerder stukje van Annette, Boerin in spé!)

Ps, Annette, je ziet maar wat je met deze reactie doet! Je laat hem staan gooit hem weg, maakt niet uit!

Marley zei

Prachtige lay out! x Marley

RosesMarijke zei

Heel erg leuk gedaan Annette!!

Aleida zei

Wat een schatje! Ze was er vast heel blij mee, het boerinnetje in de dop!
groetjes,

Related Posts with Thumbnails