CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 10 juni 2010

Jullie even op de hoogte brengen.

Hallo allemaal,

Teneerste allemaal super bedankt voor de leuke reacties die jullie geschreven hebben op het kalf "Sanne". Sanne kan jullie zelf beantwoorden hoe zij het vindt dat er een kalf naar haar vernoemd is. Dus Sanne vertel het maar aan ons? Hahaha, wel eerlijk zijn hoor.
De reacties voor mijn Tilda Candy loopt ook lekker, maar doe maar gewoon door hoor want hij loopt nog tot eind van deze maand.
Tevens wil ik jullie even op de hoogte brengen waarom ik nog geen nieuw kaartje heb geplaatst. Eerlijk gezegt heb ik daar nu even geen tijd voor, want ik ben met een opdracht bezig waar ik nog niks over mag zeggen. Maar hij is wel leuk hoor! Jullie moeten nog even geduld hebben. Ik zal proberen van het weekend weer iets te maken en dan hier te plaatsen, maar a.s. zaterdag heb ik eerst weer de Cricut workshop bij JEJE in HIlversum.
Ik had toch een kaartje gevonden die jullie nog niet gezien hadden. Het is een eenvoudige kaart voor in de kaartendoos van mijn vader. Af en toe maak ik makkelijke kaarten, zodat hij weer wat heeft om  te versturen. Eigenlijk laat ik dit soort kaarten nooit zien, maar voor deze ene keer wel. ;-)

Groetjes van Annette

5 opmerkingen :

Wendy ten Hove zei

Hoi Annette,

Deze kaart is ook leuk, hoor! Grappig, die witte vorm met die blaadjes er aan, dat geeft een mooi effect zo. Spannend wat je aan het doen bent dan!!! Je maakt ons wel zeeer benieuwd zo!

Groetjes,
Wendy

Linda zei

Hihi nou ben ik wel heel nieuwsgierig geworden
gr Linda

Anoniem zei

Hoi Annette,

Wat een leuke kaart.
Die slinger met blaadjes hoe heb je die gemaakt?

Weet jij of er nog een dag komt van JEJE? De eerste dag en deze dag kon/kan ik niet, terwijl het me een hele leuke dag lijkt.
Succes met je opdracht.
Groetjes Bertina

Aleida zei

Spannend! Vernoemen is altijd leuk, of het nu een kalf is, of een bloem of een baby of wat dan ook. Maar als 16 jarige denk ik dat je het spannender vindt als er een diamand naar je vernoemd wordt dan een kalf! ;-) Gelukkig is het goed gekomen!
groetjes,

chantal zei

zo gaat dat soms. Je hebt verplichtingen of moet echt iets anders doen. Bij mij gaat het ook zo. Je kaart mag er best wezen.
liefs Chantal

Related Posts with Thumbnails