CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 12 juni 2010

Dagje Cricut workshop geven bij JEJE


Hallo allemaal,

Vandaag was het weer een dagje spelen met de Cricut. ;-) Vandaag was Els al voor 7.45uur bij mij, omdat zij zich ook had opgegeven voor deze workshop bij JEJE en met mij mee zou rijden. Iets over negenen kwamen wij aan in Hilversum. Er waren al twee dames binnen. Die hadden er dus zin in. Hahaha. Els en ik hebben alles klaar gezet in de workshop ruimte en gingen daarna koffie drinken bij de andere dames. Heerlijk met een plakje cake erbij. Elly, vertelde wat over het bedrijf JEJE en gaf daarna het woord aan mij.
Ik begon eerst mijn algemeen verhaal, omdaarna te gaan beginnen aan de 14 papiersoorten die JEJE in zijn assortiment heeft. Na een "zware" morgen kregen wij een heerlijke lunch. De catering is hier altijd goed verzorgd. Broodjes, huzarensalade, soep, melk, karnemelk, fruit etc. Alles is er wel. Na de lunch kregen wij een rondleiding door het bedrijf en konden wij zien hoe nu eigenlijk stickers werden gemaakt. Iedereen kreeg een sticker mee vers van de pers. Na deze rondleiding moest er weer hard gewerkt worden, want wij hadden pas 2 papiersoorten gehad van de 14 in totaal. Dus dames op letten en snijden maar. De turbo heb ik toen aangezet, want anders was ik bang dat wij niet genoeg tijd hadden en dat zou zeker jammer zijn. Rond 15.15uur hadden wij alle papiersoorten gehad en was er tijd voor een korte pauze. Thee, koffie, fris stond alweer voor ons klaar, maar ook koekjes, chocolade, snoepjes etc. Heerlijk gewoon. Wij worden hier altijd zo verwend. Toen de droge monden en de zweet druppels weer van ons voorhoofd waren was het tijd voor de certificaat uitreiking. De firma Kars en Annette's Creafarm, mijn eigen bedrijf dus, hadden materialen beschikbaar gesteld voor in de Goodie-bag. Die de dames kregen naast hun certificaat. Ja, hoor iedereen heeft z'n certificaat ontvangen. Daarna was er nog tijd om wat inkopen te doen en toen was het alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen. Zo is deze gezellige dag toch weer snel voorbij gegaan. Els en ik hebben alles opgeruimd, nog even nagepraat met Elly en toen weer in de auto gestapt op weg naar huis. Onderweg nog even wat eten en toen ik weer op de boerderij was is Els in haar auto gestapt en naar huis gereden. Ik hoop dat de andere dames weer heel zijn thuis gekomen en dat iedereen een leuke dag heeft gehad. Ik tenminste wel. Nu even met de benen omhoog om straks nog even naar een verjaardag te gaan.
Fijne avond allemaal.

Groetjes van Annette


4 opmerkingen :

Anne-Marie zei

Hoi Annette, deze dame is veilig thuisgekomen hoor. Ik vond het erg gezellig en leerzaam. Leuk om de producten van JeJe te leren kennen. Jammer van die vreselijke foto's van mij, haha! Bedankt en graag tot een volgende keer!
Groetjes Anne-Marie Jeuken
annemariejeukenvissers@yahoo.com
anne-mariej.blogspot.com

Marlieke zei

dat klinkt zeker als een hele geslaagde dag. je hebt het er maar druk mee!

Wendy ten Hove zei

Zo, dat ziet er professioneel uit zo! Leuk zo'n workshop dagje en fijn dat het zo goed verlopen is, wel vroeg opstaan, oef! ;-)
Fijne zondag!

Groetjes, Wendy

RosesMarijke zei

Hallo Annette

Het zie er allemaal weer heel

gezellig en leerzaam uit!!


Bezig bijtje!!

Related Posts with Thumbnails