CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 19 oktober 2009

JEJE productenHallo allemaal,

De Cricut blijft toch mijn favoriete apparaat die ik heb. Voor het bedrijf JEJE heb ik vorig jaar een presentatie map gemaakt met hun producten en de Cricut. Deze combi is super om mee te werken. Momenteel ontwerp ik voor hun mini workshops voor op hun website. Neem eens een kijkje daar en geef je op voor de nieuwsbrief. Je kan er wat moois mee winnen. Dat is natuurlijk nooit verkeerd, toch?

De kerstbal is één van de eerste projecten die ik gemaakt heb voor hun. In dit project heb ik vele dingen gecombineerd. Als Sandy Art docente heb ik natuurlijk met zand gewerkt, de kerstbal is gesneden door de Cricut en de digi stempel ingekleurd met de Copics. Ik bruis nog van de ideeën, dus binnenkort weer een workshop voor JEJE.


Groetjes van Annette

4 opmerkingen :

De Creakeet van Peet zei

leuke kerstbal, leuk om als kerstkaart te versturen...hou hem in gedachten ;-))...Liefs Peet

Unknown zei

Inderdaad een leuk idee voor een kerstkaart !
Heb je helemaal niets met de Silhouette ?
Die heb ik nl maar daarover lees ik hier helemaal niets
Niemand die er ook enthousiast over is ?

Annette zei

Hoi Petra,

Inderdaad weer eens wat anders.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Sophia,

Om eerlijk te zeggen niet echt. In het begin heb ik een keus gemaakt tussen de Silhouette en de Cricut.
Ik heb met beiden gewerkt en ik ben vooral door z'n eenvoudigheid gevallen voor de Cricut. Bij de Silhouette had ik weer een laptop of pc nodig en het uitsnijden viel mij wat tegen, omdat deze er niet helemaal door heen was. En omdat ik demonstratrice bij Kars ben was de keus eigenlijk makkelijker. En ik vind ook het snijden op 30x30cm of 30x60cm formaat super. Sorry dus, ik heb weinig ervaring met de Silhouette.

Groetjes van Annette

Related Posts with Thumbnails