CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 2 oktober 2009

In de ban van Digi Stamps


Hallo allemaal,

Sinds enkele weken ben ik helemaal gek van Digi Stamps. Super goedkoop en je hebt de nieuwste stempels binnen 1 minuut op je pc staan. De kosten varieren van 2 - 4 dollar of pond per stuk. Soms staat er per stuk bij, maar als je het gedownload hebt, blijken het er soms 2 of 3 te zijn. Ik krijg nu veel de vraag waar ik ze dan vandaan haal? Bij Google toets ik "Digi Stamps" in en er komt een hele waslijst shops die deze verkopen. Ook de bekende bedrijven zoals The Greeting Farm, All That Scraps, Sketching Stamper bieden digi stamps aan. Dus geen verzendkosten meer, geen weken meer wachten op je nieuwe stempels en wat ik nog het grootste voordeel vind, is dat je het formaat kan aanpassen. Dus ze zijn niet meer net te klein of te groot voor in je Spellbinders. Ik vind ze in ieder geval super. Vooral de ruimte in mijn kast blijft nihil. ;-)

Groetjes van Annette

17 opmerkingen :

Anneke zei

Ik vind ze ook heel leuk.
En je hebt er zoveel verschillende,
de leukste vind ik van The Greeting Farm, en mo's digital pencil en de pink cat studio!
Alleen zou ik je mogen vragen hoe je ze betaald? Via paypal ook?
Groetjes Anneke

celia zei

Dit lijkt wel een grap...bijna heel de dag zit ik te bloggen en overal zie ik kaartjes met zo een afdrukjes...vroeg me af hoe ze het deden?En nu zomaar uit het niets krijg ik antwoord!Dankjewel Annette!!! ;0)

Annette zei

Hoi Anneke,

Inderdaad heb je meestal een Paypal abonnement nodig om te kunnen betalen of via een andere betaling. Staat aangegeven per site.

Groeten van Annette

Annette zei

Hoi Celia,

Ook toevallig. Telepathie noemen wij dat hier. ;-)

Groeten van Annette

Karin zei

vind het wel leuk, maar we hebben geen printer... hihihi, en ja, ik vind met rubber spelen en met inkten knoeien veel te leuk!! dan maar minder opbergruimte en een vol kamertje ;)

liefs, karin
ps; wat wel jammer is dat er heel veel digistamps uitkomen voordat dezelfde stempel uitkomt op rubber... :( bij de bekende merken dan bedoel ik he.

Annette zei

Hoi Karin,

Ik blijf natuurlijk ook wel de gewone stempels gebruiken hoor! Ik heb van de week nog een rubber stempel op hout gekocht.
De stempels zijn zowel in rubber te krijgen als in Digi. Dus geen probleem als jij met inkt wilt blijven spelen. ;-)

Groeten van Annette

Diny Sprakel zei

Hallo Annette,
ik lees dat je de digi stamps goed bevallen. Je geeft precies de voordelen aan.Ook ik blijf ze maar kopen en meteen afdrukken en kleuren maar. Maar we kunnen natuurlijk ook niet zonder het echte werk met rubber en inkt.Zeker als je ze ook wilt embossen. Hoe bevalt het printen op DCP papier? Ik gebruik dat nu ook voor stempelen met Memento. Krijg met geen ander papier zoveel kans om mijn Copic inkt mooi over te laten lopen. Bovendien spaart het ook inkt, omdat het niet de inkt opzuigt. Een ander voordeel: je blijft keurig met je inkt binnen de lijnen. Zag dat je het ook in de winkel verkoopt, fijn kan iedereen het kopen.
groet Diny

m@deliefjuh zei

ja ik heb het ook a; ondekt erg handig!

elly zei

hallo annette en diny
wat is dat voor papier DCP ?
werkt dat mooier als gewoon papier of de correspondentiekaartjes
want af en toe lekt het bij mij nog wel eeens

groetjes elly

chantal zei

Bedankt Annette,
Ik kende het niet. Ik weet waar de volgende dagen mijn tijd naartoe gaat. Lijkt me zeer interressant.
grtz Chantal

Annette zei

Hoi Diny,

Ja, ik had al veel eerder Digi stamps op mijn pc staan, maar door jouw tip nu het beste papier gevonden om te printen en dan te kleuren. Het is echt heel erg, want dagelijks kijk ik wel of er ergens weer Digi stamps tekoop zijn. ;-)
Het papier bevalt mij prima. Het papier loopt lekker de webwinkel uit. Er zijn steeds meer mensen die er over lezen en het willen proberen. Ook stempel ik ze nu met Memento inkt op dit papier. Je voelt het verschil van papier. Vanmiddag had ik hier een Copic workshop en heb de cursisten laten werken met beide soorten papier. Ze gingen echt voor het DCP papier. De punt van de Copic glijdt heerlijk over het papier, zo glad is het. Ik ga snel nog even wat kleuren.

Groetjes van Annette

Annette zei

Hoi Elly,

Het DCP papier zat in je pakket.

Groeten van Annette

Maria zei

Hoi Annette,

de digistamps lokken mij ook steeds meer. ik vraag me alleen af of je die ook kan kleuren met de copics; loopt de inkt dan niet helemaal uit?

Groetjes,
Maria

Annette zei

Hoi Maria,

Zolang je DCP papier gebruikt niet. Probeer maar eens.

Groeten van Annette

Holly Young zei

I think there are many advantages to digital images - the cost and saving storage space are two of the biggest, but being able to re-size them really gives you so much more value.
Squigglefly.com has a ton of variety - everything from cute to scenes to floral.

Anoniem zei

Hallo,
Ik had een vraagje... welke printer gebruik je best om digistamps af te drukken en dan in te kleuren met copic markers?
Groetjes,
Jennifer

Annette zei

Hoi Jennifer,

Zelf heb ik een HP Photosmart printer en ik gebruik originele inktpatronen. De digi stamps print ik op DCP papier.

Groeten van Annette

Related Posts with Thumbnails