CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 30 januari 2011

Even een avondje ontspanning

Hallo allemaal,

De laatste zaterdag van januari is het vaste prik dat wij uit gaan naar de toneeluitvoering van de Toneelvereniging de "Vriendenkring" uit Oldemarkt. Alle spelers die hieraan mee doen kennen wij persoonlijk, wat het juist nog leuker maakt. De titel was "Deze vrouw.... is uw man!" Wat hebben wij weer gelachen. Omdat ik de website bij hou van Recreatief Centrum Oldemarkt wilde ik wat foto's maken die ik dan kan plaatsen. Hier enkele foto's. Kon je gisteravond niet komen en wil je dit zeker niet missen? Volgende zaterdagavond spelen ze weer bij Recreatief Centrum Oldemarkt aanvang 20.00 uur.Dit zijn Annie en Jaap, de twee personages in het stuk die de alleenstaande vrouw speelt en de controleur.

Al gauw werd het stuk ingewikkeld, want de dochter en de vriend van de alleenstaande vrouw kwamen erbij. Juist en die was dus verkleed als vrouw. Je moest er de aandacht zeker bij houden, want anders snapte je het niet meer. De tekst was in het plat, dus dat klonk nog mooier. Mijn vader die ook mee was, kon het redelijk verstaan als westeling.

Soms konden de spelers hun lachen ook niet meer in houden. Haha. Ja, sommige mensen deden het bijna in hun broek.

In de pauze werden er loten verkocht om hun kas te spekken. Op het verlanglijstje stond namelijk een geluidsinstallatie die ze vanavond mochten uittesten van het bedrijf. Iedereen die een lot vond in hun envelop had prijs.

Ook word er weleens gewisseld in de groep. Ook deze keer. Alexander, hier rechts speelde voor het eerst mee. Nou, dat deed hij super goed hoor.

De jurk werd regelmatig gewisseld van eigenaar. Hier zie je de "controleur " in vrouwenkleding. Ja en als je een snor hebt zal je het toch moeten bedekken. Haha.

Ook wordt er onderling tussen de spelers wat kattekwaad uitgehaald. Zo moest Dirk, de controleur, de tas over het hoofd doen om niet herkend te worden. Zijn mede spelers hadden in die tas confetti en talkpoeder gedaan. De dochter, Gwen, kwam niet meer bij van het lachen. Dit moest ik natuurlijk vastleggen.
Wij hebben een heerlijk avondje ontspanning gehad en wij hadden gewoon pijn in onze wangen van het lachen.

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

Aleida zei

Heerlijk, zo'n avondje lachen!
groetjes,

Els zei

Lijkt mij ook vreselijk lachen Annette als ik de foto's zo zie.
Groetjes Els

Related Posts with Thumbnails