CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 27 december 2010

Hebben jullie leuke kerstdagen gehad?
Hallo allemaal,

De kerstdagen zijn weer voorbij. Het "gewone" leven is weer begonnen. Nou ja, tot oud en nieuw natuurlijk.
Ik hoop dat jullie allemaal een mooie kerst hebben gehad? Onze kerstdagen waren ook wel leuk hoor, al heb ik vanaf donderdag veel boven de wc gehangen. Iets van buikgriep ofzo. Ik kon niks binnen houden. En een hoofdpijn erbij, dat wil je niet weten. Ik heb nog nooit zoveel beschuit gegeten en helaas kwam het ook regelmatig er weer uit. Sorry hoor, maar ook dit hoort erbij. Tweede kerstdag zijn mijn vader en mijn broer met zijn gezin geweest. Altijd erg gezellig. Wij hebben nog geschaats in de Weerribben. En natuurlijk heb ik mijn camera weer meegenomen.
Net een oude ansichtkaart, maar dan uit 2010. Haha. Vandaag heb ik een dagje ziekenhuis. Vanmorgen voor controle naar de Dermatoloog en vanmiddag naar de Internist. Dus eerst voor mijn neus, na het bestralen en vanmiddag voor mijn diabetes.
Momenteel ontvang ik veel mooie kerstkaarten of e-mail berichten. Bedankt allemaal voor jullie kaartjes, wensen en verhalen. Ik ga zeker mijn best doen dat 2011 een beter en een gezonder jaar gaat worden, maar helaas heb je dat niet altijd zelf in de hand. Maar ik ben altijd blij met jullie reacties en berichtjes. Ik hoor vaak dat mijn verhalen jullie soms helpen, maar dat doen jullie andersom ook hoor. Zo kunnen wij elkaar een beetje helpen toch? Haha, beter als alleen maar haat en nijd, want dat zie je genoeg in deze wereld.
Leuk dat er zo gereageerd wordt op de werkbeschrijving van Linda. En deze keer zijn alle aanvragen aardig en vriendelijk en hebben zij een inhoud van soms wel 10 woorden. Super dames, soms helpt het dus wel om even mijn hart te luchten. Ik ga nu gauw wat eten, want ik moet zo weer richting ziekenhuis.

Groeten van Annette

4 opmerkingen :

chantal zei

Dat is niet zo leuk te lezen dat je zo ziek bent geweest. Ook bij ons was het goed begonnen. Op kerstdag met alle broers en zus en neven en nichten samen gekomen. Wanneer 's avonds iedereen naar huis ging kregen we telefoon van mijn zus dat ze bij haar hadden ingebroken! We zijn er direct naar toegereden en weg was het zalig kerstgevoel!
liefs Chantal

Hilde Suykerbuyk zei

inderdaad net een kaart je foto, mooi hoor!!!
gr, hilde

Els zei

Het lijkt ook echt een anzichtkaart van vroeger en is een pracht foto hoor. Hopelijk knap je snel weer op en beterschap ermee.
Groetjes Els

Korrie zei

hoi Annette
Wat weer een vervelende dag achter de rug, waren de doktoren een beetje tevreden.
Voor jou dus ook al weer een kerst om niet te vergeten, wat vervelent zeg, hopelijk komen er weer betere tijden.
Sterkte met alles, liefs korrie

Related Posts with Thumbnails