CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 29 juni 2014

Hobby Handig 180Hallo allemaal,

In mijn vorige bericht vertelde ik jullie over mijn artikel in de Hobby Handig. Nou hij is uit hoor en ziet er super leuk uit.Ik kreeg van Scala de opdracht om met deze mallen een artikel te maken. De mallen zijn van Craftlines. Het thema was "mode" en de papierlijn was Graphic 45. Om eerlijk te zeggen vond ik het niet echt makkelijk. Het formaat van de kaart moest ook nog "big" zijn. Dus tja, dan is het weer tijd om mijn fantasie te laten lopen. Haha, soms kom je op de gekste momenten en op de gekste tijden aan je idee. Het is dus een kamerscherm geworden. Eerst een ontwerp gemaakt en dit aan Marion en Karin gemaild, want de redactie moet het natuurlijk ook goedkeuren. Ik kreeg groen licht en dan is het een kwestie van verder uitwerken en decoreren. Als ik goed op dreef ben, kan ik de kaarten in enkele dagen af hebben incl. de werkbeschrijving.


Was deze keer ook wel nodig, want er lagen nog twee artikelen op mij te wachten en de deadline was beiden binnen 14 dagen. Gelukkig kan ik goed werken onder stress en alles is dan ook op tijd klaar en opgestuurd.
Omdat ik dit jaar met Annette's Creafarm 15 jaar besta, mocht ik ook met een interview in dit blad staan.


Super leuk en het blijft een eer dat je artikel in een blad mag staan. Uiteraard is het bestand weer gratis aan te vragen.  Ga naar mijn webwinkel en klik in de linkerkolom op "Hobby Handig 180". Doe de bestanden in je winkelwagen en shop gerust nog even verder. Als je klaar bent, sluit je de bestelling af. Ik mail je de bestanden zo spoedig mogelijk.

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

Hanny zei

O Wat leuk wat je gemaakt hebt,m een kamerscherm. Dat zal zeker wel een hele klus geweest zijn maar vaak gaat het goed als je eenmaal een idee hebt (bij mij tenminste) Geweldig om in de Hobbyhandig te staan en nog met een interview erbij ook, superleuk voor je, ben er maar lekker trots op, dat mag hoor.
Fijne dag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

joke zei

Hallo Annette,

15 JAAR wat een tijd al! Gefeliciteerd en ga nog vele jaren zo door!

Groetjes Joke

Related Posts with Thumbnails