CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 2 juni 2014

Druk, druk, druk.

Hallo allemaal,

Wat kan een mens het toch druk hebben. De laatste weken ben ik achter de schermen super druk geweest en op dit moment is het eigenlijk niet anders hier. Ik heb net, afgelopen vrijdag, mijn 3e artikel de deur uitgewerkt. Op dit moment wordt ik zo vaak gevraagd om een artikel te schrijven dat het bijna lopende bandwerk is. Sinds gisteren ben ik met weer een andere opdracht begonnen. Die moet komende week ook klaar zijn en dan staan er nog 2 op mijn lijstje wat deze maand af moet zijn. Wel leuk allemaal hoor, maar het kost wel tijd. Op onze boerderij is het momenteel ook weer drukker. Vanaf oktober vorig jaar hebben wij een Serre stal gebouwd voor onze melkkoeien. Ook zit daar een melkstal in om 2x20 te kunnen melken. Voor de kenners onder jullie heet dit 2x20 swingover. Sinds enkele weken konden wij eindelijk daar gaan melken. De bouw heeft 7 maanden geduurd. Iedere dag vele mannen aan het werk gehad die allemaal wel koffie etc lusten. Ik had het dus ook druk met de catering. Ook heb ik niet stil gezeten met Tupperware. Het geven van kookworkshops is ook een wekelijkse bezigheid geworden. Ook leuk om te doen, maar ja ook dat kost tijd. Mijn hoeveelheid mailtjes is nog steeds dagelijks tussen de 300 en 400 stuks. En iedereen wil liever gisteren dan vandaag antwoordt hebben. Zo ziet mijn leven er op dit moment uit. Een beetje "ren je rot" zeg maar. Af en toe heb ik een dagje voor mezelf, als ik weer eens plat lig met migraine. Tja, dan moet je wel, nietwaar? De aanvragen stromen al binnen voor CMK43. Ik hoop alleen dat ik meer creaties weer terug krijg, want het is leuk dat iedereen hem gratis aanvraagt, maar het zou toch ook leuk zijn als er iets van terugkomt. Dus heb jij hem nog niet aangevraagd? Ga dan naar mijn website en klik op CMK43. Vul alles in en ik mail je zo spoedig mogelijk de bestanden.

Groeten van Annette

3 opmerkingen :

Hanny zei

Hallo Annette,

Nou je hebt het er inderdaad maar druk mee zeg, zorg je wel een beetje goed voor jezelf want die migraine is geen pretje weet ik uit ervaring. Af en toe proberen een beetje tijd voor jezelf te nemen hoor meis, ontspanning heeft een mens echt nodig.
Knuffel, Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

carla zei

Hele leuke foto's Annette.
Ik zag het meteen dat het om een serrestal ging, 'k ben namelijk nog niet zolang geleden bij mij in de streek naar een nieuwe gaan kijken (opendeurdag op die boerderij).
Wat een gezellige lichtinval heb je dan, net alsof je buiten staat.
Bij ons gaan de koetjes nog wel de weide in en komen ze alleen naar binnen om gemolken te worden. Bij een serrestal blijven ze binnen dacht ik, of is dat bij jou anders?
Ik weet dat het op een boerderij heel druk kan zijn, maar wat jij daar dan allemaal bij doet, hoe hou je het vol. toch af en toe wel eens aan jezelf denken hoor.
Groetjes,
Carla

carla zei

Prachtig zo'n stal.
Ik ben onlangs nog naar een opendeur geweest van zo'n serrestal.
Wat een lichtinval, de dieren staan er precies buiten.
2x20 swingover zeg zeg, dan hebben jullie toch wel wat melkbeestjes?
Gaan ze ook nog in de weide?
Ik weet dat er heel veel werk is op de boerderij, maar dan al die andere dingen die je d'er dan nog allemaal bij doet, amai chapeau.
Af en toe wel eens een dagje voor jezelf inlassen hoor, want dit is toch niet vol te houden.
Groetjes,
Carla

Related Posts with Thumbnails