CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 16 december 2011

Kerstworkshop tijdens Kerstrondje Oldemarkt

Hallo allemaal,

Het wordt weer eens tijd om op mijn blog te schrijven. Momenteel ben ik wat druk met allerlei dingen. Opdrachten maken, boekhouding, Creafarm opruimen en klaar maken voor de kerstworkshop die ik a.s. zaterdag ga geven in mijn eigen cursusruimte.

Vorige week had ik een basistechnieken workshop van de Cricut, maar helaas zijn deze mensen niet komen opdagen. Toch jammer, want een berichtje zou ik erg fijn hebben gevonden. Helaas is dit nog steeds niet gebeurd. Vanaf januari zal ik deze regels iets aantrekken, want in hun plaats konden andere komen die op de wachtlijst stonden. Persoonlijk vind ik dit niet leuk, maar helaas komt dit voor.

Vanaf morgen staat de deur van Annette's Creafarm open. De koffie en de thee staat klaar. De workshoptafel is ook al gereed voor de cursisten die aan willen schuiven voor het maken van het "kersttasje".
Als er een stoel vrij is, mag je aanschuiven en iedere deelnemer ontvangt na het maken van dit tasje een klein presentje, omdat Annette's Creafarm 12,5 jaar bestaat. Dus kom gezellig knutselen of gewoon kijken hoe mijn workshopruimte er nu in het echt uit ziet.

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

Linda zei

Inderdaad heel vervelend als ze dan niet op komen dagen.
jammer dat je zo ver weg woont, anders leek het me leuk om eens langs te komen in je workshop ruimte
gr Linda

Marian de Maijer zei

Wat vervelend voor je voor niets wachten
Afspraak is afspraak en een belletje als je echt niet kan moet toch wel normaal zijn
Gelijk heb je dat de regels aangescherpt worden
En je tasje helemaal leuk
Groetjes Marian

Related Posts with Thumbnails