CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 26 december 2011

Eerste kerstdag is alweer voorbij


Hallo allemaal,

Op dit moment dat ik dit stukje schrijf is het eigenlijk al tweede kerstdag. (02.10uur) Vanmiddag kwam mijn broer met zijn gezin hier op onze boerderij aan. Elana, mijn nichtje, is ook zo'n lekkere knutsel miep dus ik had voor haar weer iets creatiefs in de planning. Namelijk het bakken van cupcakes en ze daarna versieren met botercreme, "stiften" en kerstdecoraties.
Haar broertje wilde ons met het versieren ook wel helpen. Toen wij zelfs bezig waren hebben grote broer en moeder ook mee gedaan. Het resultaat is super geworden. Alles mooi neer gezet en natuurlijk moest dat op de foto. Daarna kreeg iedereen thee of koffie en natuurlijk zo'n lekkere cupcake. Ja, ik moest er ook aangeloven. Als diabeet mag ik het eigenlijk niet met al die zoetigheid, maar Elana had de opmerking: "Tante Annet, het is maar 1x kerst hoor en dan spuit je toch wat meer?" Haha, inderdaad had zij gelijk. Ik heb er dan ook 1 opgegeten. Erg lekker, maar oh zo zoet. Ben ik echt niet meer gewend. Na een dik uur maar even bloed geprikt. Oeps inderdaad het was 14,5 mol. Ik voelde mij dan ook niet lekker. Dus maar insuline gespoten. Iets voor 17.00uur ging Henk naar de stal om te melken. Mijn broer en de twee jongste kinderen hebben Henk nog even geholpen, terwijl ik met het eten aan de gang ging. Juist de rollade etc. Wij hebben heerlijk gegeten. Wij waren net klaar met ons toetje, toen wij onverwachts bezoek kregen. Dus snel afruimen, vaatwasser vullen en aan de koffie. Inmiddels is iedereen weer naar huis en Henk en mijn vader liggen al te slapen. Ik ben nog even alles aan het opruimen en snel nog even mijn mail ophalen en dit stukje schrijven. Dan ook maar naar bed, want morgen krijgen wij weer visite. Ik hoop dat jullie ook een fijne en gezellige eerste kerstdag hebben gehad. Op naar de tweede.

Groeten van Annette 


2 opmerkingen :

cards2love zei

Leuk om te lezen hoe jullie je dag hebben doorgebracht!! Het klinkt erg gezellig en de cupcskes zijn super mooi geworden! Veel plezier nog vandaag op de tweede kerstdag. Wij gaan hier weer gewoon aan het werk . Hier, in spanje, kennen ze geen tweede kerstdag, helaas.
Maar onze kerstavond en kerstdag zijn ook erg gezellig geweest.
Fijne kerst voor jou en je familie.
Groetjes Mary

martina's kaartjes zei

mmmmmmmmmmmmmmm, ziet er lekker uit !!! nog een fijne dag
grtjs, martina
x

Related Posts with Thumbnails