CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 23 december 2011

Fijne kerstdagen


Hallo allemaal,

Nog enkele nachtjes en dan is het kerst. Hebben jullie alle boodschappen al in huis? Mijn boodschappen staan allemaal al in de kast en de koelkast is vol. Laat de visite dus maar komen. Mijn vader is vandaag weer uit Zoetermeer gekomen en blijft tot na de kerst. Eerste kerstdag komt mijn broer met vrouw en drie kinderen en tweede kerstdag mijn schoonmoeder. Dus bezoek genoeg. Komende week komen Irma, Sanne en de mannen ook weer een dagje en nemen nog andere familieleden mee. Deze willen ook de boerderij komen bekijken en een Cricut workshop volgen. Dus op deze dag, 29 december, zal ik mijn laatste Cricutworkshop gaan geven van dit jaar.
Bovenstaand canvasdoek, wat eigenlijk ook een adventkalender is heb ik gemaakt van allerlei papiersoorten van JEJE en natuurlijk alles is gesneden met de Cricut. In dit geval Platin Schoolbook. Deze cartridge gebruik ik zoveel. 
Ik wil iedereen hele fijne kerstdagen toewensen en geniet van elkaar. Je weet immers nooit wat het volgend jaar brengt.
Zoals bij mijn buurvrouw. Enkele maanden geleden is ze niet lekker en vier weken later is ze er opeens niet meer. Dit zet je wel aan het denken en zoals Loes altijd zei: "Leef vandaag, het kan je laatste zijn"!

Groeten van Annette

2 opmerkingen :

Marian zei

Ook fijne feestdagen en een goed en gezond 2012
Hartelijke groet Marian

martina's kaartjes zei

ik wens je en je gezin,
fijne feesten
grtjs, martina
x

Related Posts with Thumbnails