CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 18 juni 2011

De boerinnendag 2011

Hallo allemaal,

Sinds donderdagmiddag heb ik problemen met onze internet verbinding. Nu weer even online, zeg maar. De verbinding wordt opeens om de zoveel minuten er op eens uitgegooid. Tja, en dan ben je "internetloos". Erg lastig, want met een webwinkel en dagelijks vele mailberichten is dit een echte ramp voor mij.
Echter kan ik op mijn mobiel Facebook ontvangen, maar dus niet mijn mail. Ik zeg altijd maar: "Techniek is leuk als het werkt?" En dat doet het momenteel dus niet. Echt balen. Sorry, als je mij dus een mail hebt gestuurd. Je zult even moeten wachten op een reactie.
Vandaag ben ik naar de landelijke boerinnedag geweest van Martine Kruider. Sommige kennen haar misschien wel? Ik heb al lang contact met Martine via de mail of telefoon, maar vandaag was het de 1e keer dat ik haar in levende lijve gezien heb. Erg leuk. Deze dag wordt jaarlijks gehouden in een provicie en deze keer was Groningen aan de beurt. Lekker dicht bij huis, nou ja toch een uurtje rijden vanaf IJsselham.
Anja ging vandaag ook mee. Petra en Karin konden niet, want dat is meestal het vaste groepje als wij een agrarisch uitstapje hebben. Als boerinnen onder elkaar, zeg maar. ;-)
Vandaag gingen wij een zorgboerderij bezoeken, hadden verschillende sprekers en deden 's middags een workshop. Je kon kiezen uit verschillende workshops, maar wij hadden gekozen voor "Taart decoreren". Mijn eerste taart, om eerlijk te zeggen. Was wel erg leuk. De groep was wel erg groot (24 pers.) en dan moet je alles delen met elkaar, want de "juf" had niet voor ons allemaal de nodige gereedschap mee. Ook hadden wij beperkt tijd, dus ik heb niet zo netjes gewerkt dan anders. Maar het gaat om het idee. Wij kregen allemaal een patroon van een boerin en die moest je op de taart verwerken. De rest was naar eigen idee. Helaas hebben wij ook verschillende regenbuien gehad, maar wij hebben toch onze broodjes in de tuin op kunnen eten. Deze dag was prima verzorgd door Martine en haar hulpjes. Op haar site zal binnenkort de foto's geplaatst worden, maar hier vast een voorproefje van mijn eigen foto's.

Groetjes van Annette
7 opmerkingen :

Andrea zei

wat ziet het er gezellig uit op de foto's
en je taart ziet er uit om in te bijten, mjam!!!!
groetjes andrea

Antoinette zei

hey annette

wat is hij super geworden .erg leuk.

groetjes antoinette

Aleida zei

Ooo, wat balen voor je dat internet er steeds uit ligt!
Maar je hebt je tijd gelukkig wel gezellig kunnen besteden. Mooie taart!
groetjes,

angelique (anlou) zei

hoi meis
leuke foto's
en wat een mjammie taart
het ziet er erg gezellig uit
een fijne zondag
liefs angelique

Marley zei

Nou je eerste taart ziet er mooi uit hoor.. krijg er honger van hihi!
Leuke foto's.. fijn dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad. Ook al ben ik een echt 'stads mens' vind ik de boerderij ook altijd super leuk.. gezellig met al die dieren, lekkere verse producten.. Fijne zondag!
Liefs, Marley

GerJanne zei

Hoi Annette,

wat een vrolijke taart is het geworden! Bijna zonde om in te snijden...
Ik hoop voor je dat de internetverbinding weer normaal werkt, want wat is dat vervelend, hè? En dan te bedenken dat we 15 jaar geleden geen idee hadden van internet.....

GerJanne

Anoniem zei

dat ziet er gezellig uit zeg! en wat een mooie tuin!
leuke taart

gr irma

Related Posts with Thumbnails