CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 15 mei 2011

Provo Craft winkelierstraining

Hallo allemaal,

Kars had mij benaderd of ik bij hun een ProvoCraft training wilde verzorgen aan hun winkeliers? Geen probleem natuurlijk, maar hoe ga je van 10.00 - 16.00 uur vertellen over alle machines, en zet je ze ook nog even aan het werk? Weer een leuke uitdaging voor mij. En dat met mijn favoriete machine. Haha. Joepie, ik mag morgen, 16 mei, weer over de Cricut vertellen.

De laatste dagen ben ik hard aan het werk geweest om een workshop in elkaar te zetten waar ik zoveel mogelijk vertel over de verschillende ProvoCraft machines en hoe ze werken. Een soort basisworkshop, maar dan in een paar uurtjes geperst. Alle machines komen aanbod. Sommige mensen, die mij wel kennen, weten dat ik gek ben op mappen of ander naslagwerk. Haha, vaak ratel ik aan één stuk door als ik over de Cricut vertel, dat de mensen soms de helft al vergeten zijn als ze weer thuis zijn. Dus ook deze keer heb ik een map gemaakt, die bestaat uit 24 pagina's. Oeps zijn er toch wat meer geworden dan ik zelf gedacht had.
Op de foto zien jullie mijn map. Ik heb alles uitgeprint op DCP papier en gebonden tot een boekwerkje. In dit boekje zit ook de workshop verwerkt. De winkeliers werken met de Cricut Colors en gaan natuurlijk wat snijden. Alles wordt netjes geplakt in dit boekwerkje, zodat je een mooi naslagwerk hebt voor in de winkel. Dus als jullie in een winkel zijn en je ziet dit boekje, dan weet je dat de winkelier bij mij geweest is. Tenminste bij Kars dan. Lol. Vanavond de auto vast inpakken, want morgen om 7.00 uur moet ik in de auto zitten. Ik ben weer laat tijd, dus als je mij een mail gestuurd heb, dan moet je toch wat meer geduld hebben, voordat je antwoordt van mij krijgt.

Groetjes van Annette

1 opmerking :

Marley zei

Je boekje ziet er netjes uit! Wat een goed idee om ze zelf wat dingen toe te laten voegen in het boekje. en natuurlijk inderdaad ook handig om weer eens terug te lezen. Veel plezier morgen! Liefs, Marley

Related Posts with Thumbnails