CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 14 maart 2010

Vandaag even een dagje voor mij zelf.
Hallo allemaal,
Vanmorgen mocht ik eerst uitslapen van Henk. Hij heeft na het melken de kalfjes voor mij gevoerd. Lief hé?
Na het slapen onder de douche en dan lekker ontbijten. Voordat ik mag eten moet ik natuurlijk eerst mijn bloedglucose meten, maar dat hoort bij mijn ochtend ritueel. Het was deze keer erg netjes voor mijn doen, namelijk 6,4 mol. Toen op mijn gemak mijn mail opgehaald en de nodige al beantwoordt. Scheelt weer, anders zijn het er vanavond of morgen zoveel. Daarna met Henk wat op de bank gezeten en formule 1 gezien. Toen ben ik met het eten aan de gang gegaan en hij is met onze twee honden naar ons land geweest. Wij hebben sinds kort een "bakkie" erbij en daar kan hij dan mooi met de honden naar het land toe. Het is een Ford Courier, je weet wel zo'n busje. Wij noemen hem dus bakkie. Na het eten heb ik weer wat mail beantwoordt en toen ben ik naar Creafarm, mijn cursusruimte, gegaan. Nog wat opgeruimd van gisteren en toen ben ik een poging gaan doen om een transparante kaart te maken. Dit is op zich al een uitdaging moet ik zeggen. Misschien voor een volgende uitdaging? Over uitdaging gesproken? Ik heb bijna alle stemmen van mijn Design team leden binnen en dan zal ik de winnaar bekend maken. Nog even geduld dus?
Vanavond heb ik de kalfjes zelf weer gevoerd. Het was een eerlijk dagje voor mij zelf. Morgen weer aan de bak, want er staat weer van alles op de agenda deze week.

Groetjes van Annette

3 opmerkingen :

Marlieke zei

Dat klinkt als een prima dagje! Transparante kaarten vind ik ook niet makkelijk, maar ik moet zeggen dat ik jouw resultaat erg leuk vind!

m@deliefjuh zei

nou das toevallig! ik wou er vande week mee beginnen. een transparanten kaart maken. maar het is er nog niet van gekomen. dus ik wacht nog ff een maand. hahahaah.
lekker he. zo'n dagje voor jezelf. dat hebben we allemal eens nodig!
je uitwerking vind ik erg mooi geworden

groetjes martine

Bea van Ette zei

Mooie kaart Annette!
Lekker hè zo'n spijbeldagje?

Groetjes, Bea

Related Posts with Thumbnails