CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 17 maart 2010

En de winnaar is ........?


Hallo allemaal,

Vanavond geen winnaar van een uitdaging, maar van de buurtbowling competitie. Zoals jullie misschien wel weten vind ik bowlen en kegelen erg leuk om te doen.
Bowlen doe je met 10 kegels en ballen waar je je vingers in moet doen. Kegelen is met 9 kegels en deze ballen zijn kleiner van formaat en zonder gaten. Bij de club van het kegelen zit ik in het bestuur. Voor de buurten in Oldemarkt en IJsselham organiseren wij 2 kegelavonden in de winter. Als bestuurslid moet ik dan altijd schrijven,  de punten bij houden dus. Heb ik weleens geschreven op dit Blog. Nu was vanavond de finale avond. Op deze avond zijn de buurten die nummers 1,2,3 en 4 zijn van de voorrondes aanwezig om opnieuw te spelen en dan voor de echte bekers. Ook de buurtvereniging IJsselham, waar ik dus zelf in woon, stond met de voorrondes op de derde plek, dus wij mochten ook komen. De laatste 3 jaar mogen wij iedere keer mee doen in de finale, maar winnen doen wij nooit. Nou, vanavond is daar verandering in gekomen hoor. ;-) Wij zijn  met een gemiddelde van 31,4 punten de winnaar geworden van de buurten. Natuurlijk moest iedereen op de foto. Ja, allemaal mannen en één vrouw. Ik dus. ;-) Er moest een groepsfoto gemaakt worden, want dit komt hier ook in de plaatselijke krant te staan. Ik moest van de mannen in het midden zitten en ik kreeg de wisselbeker in mijn hand gedrukt. Helaas is deze foto niet zo heel scherp, maar je kan wel zien wie het zijn. Volgende week dinsdagavond hebben wij van de Kegelclub de laatste avond en als ik volgende week niet heel slecht ga gooien, dan sta ik bij de vrouwen ook op de eerste plaats. Maar dat voor later. Ik zoek zo eerst mijn bed maar eens op, want morgen is het weer vroeg dag.
Groetjes van Annette3 opmerkingen :

Karin zei

wat leuk joh! gefeliciteerd!!

vandaag is onze trouwdag (vorig jaar stapten we om 14u op deze dag in het "huwelijks bootje").

Liefs, Karin

Annette zei

Hoi Karin,

Gefeliciteerd met jullie eerste trouwdag. De tijd gaat snel hé? Wij zijn dit jaar alweer 25 jaar getrouwd. Fijne avond nog met je husband. ;-)

Groetjes van Annette

Els zei

Gefeliciteerd en geniet ervan.

Groetjes van Els

Related Posts with Thumbnails