CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 20 maart 2010

Cricut workshopHallo allemaal,

Vandaag had ik weer een basistechnieken workshop met de Cricut. De dames waren lekker op tijd, zodat wij eerst rustig koffie konden drinken. Daarna ben ik begonnen met mijn basis verhaal. De snijmat, de cartridges, het mesje etc. Alles kwam aan bod. Hierna was het toch echt tijd geworden om met onze Cricut Expressions te gaan snijden. Weer drie machines op een rij en snijden maar. Het klinkt afgezaagd, maar ik geniet echt van dat geluid. Momenteel heb ik iedere week een basistechnieken workshop met de Cricut. Volgende week zaterdag geef ik deze workshop op locatie, namelijk in Hoensbroek (limburg) Dan mag ik dus vroeg in de auto. Ongeveer 3 uur rijden, les geven van 10.00 - 17.00uur en dan weer 3 uur terug. Ja, voor de Cricut heb ik alles over. ;-) Ik geniet iedere keer weer als ik mensen enthousiast kan krijgen over de Cricut. Zo wordt de groep met Cricut freaken steeds groter. Op dit moment wordt ik de Cricut freak van Nederland genoemd. Vorige keer had ik een demo met de Cricut lag er een briefje op mijn tafel met de tekst "Annette Cricut" op. Terwijl er normaal "Annette Hetebrij - Cricut demo" opstaat. Lachen toch?
Maar goed de dames van vandaag hebben weer erg hun best gedaan, want aan het einde van deze dag kregen zij allemaal hun certificaat.
Om 18.05ur ging iedereen weer naar huis.

Wij hebben dit weekend ook loge's dus na dit berichtje ga ik bij hun zitten en van onze vrije avond genieten. De pubers zijn uit en de "oudjes" zitten bij de tv. ;-)

Voor wie de kalender heeft aangevraagd? Hoop ik dat je nog even geduld hebt. Morgen als de visite weg is zal ik jullie het mailen.

Groetjes van Annette

3 opmerkingen :

m@deliefjuh zei

haha annette cricut. tja. maar het is wel zo :) lachen toch!
het ziet er weer gezellig uit!

groetjes martine

chantal zei

dat ziet er echt gezellig en leerzaam uit.

liefs Chantal

chantal zei

dat ziet er echt gezellig en leerzaam uit!
liefs Chantal

Related Posts with Thumbnails