CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 22 februari 2010

Cricut workshop met JEJE producten in Hilversum
Hallo allemaal,

Op zaterdag 24 april en dinsdag 11 mei geef ik bij JEJE de Cricut workshop met hun producten. Aan jou dus de keus welke dag jou het beste uitkomt?

Op deze dag gaan wij van 10.00 - 16.00uur werken met de verschillende producten die JEJE in hun assortiment heeft. Zoals jullie wel weten heeft ieder materiaal zijn eigen instellingen wat betreft de speed, pressure en het stand van het mesje. Op deze dag gaan wij vooral met deze knoppen werken, want hoe weet je nu wat de beste stand is bij welk materiaal? Dat ga ik je haar fijn vertellen en natuurlijk gaan wij veel snijden met je eigen Cricut. Het is niet belangrijk welke Cricut je nu hebt, want met het afstellen van deze knoppen heb je alleen een Cricut nodig. De kosten houden wij zo laag mogelijk, maar die zijn wij nog even aan het uitrekenen. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch aangeboden en aan het einde van deze dag ontvang je een Kars Goodie-bag en een certificaat van deelname. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met opgeven, want VOL=VOL!!!!
Stuur je mail naar info@annettescreafarm.com of naar info@jejeprodukt.nl ondervermelding van "Cricut workshop met JEJE producten".
Groeten van Annette

Geen opmerkingen :

Related Posts with Thumbnails