CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

woensdag 6 februari 2013

Even een vraagje?Hallo allemaal,

Bedankt allemaal voor jullie reacties. Ik had deze vraag ook gesteld op mijn Facebook pagina en op een Yahoo group. Super zeg, wat een reacties allemaal. Het is inmiddels gelukt met de hulp van Gerda. Ook hier wil ik je naam nog eens noemen, want jij hebt heel wat mensen nu blij gemaakt. Ik kan nu mijn snijbestanden voor de challenges nu ook als PDF, SVG en studio snijbestand aanbieden. Vooral ook super voor mijn nieuwste artikel die ik uiterlijk vrijdag op de post moet doen. Gerda, ik stuur je nog even een privé mail.

Groeten van Annette


Hallo allemaal,

Even een vraagje aan alle Silhouette bezitters. Er is mij een vraag gesteld of de studio snijbestanden van de Silhouette ook om te zetten zijn naar een SVG of een ander bestand. Weet iemand dit? En zo ja, hoe doe ik dat dan? Alvast bedankt voor het mee denken.

Groeten van Annette

3 opmerkingen :

Anne-Marie zei

Volgens mij niet Annette, een eerdere versie had deze optie dachth ik wel, maar die hebben ze er uitgehaald (want dan konden ze ook op andere snijmachines gebruikte worden). Groetjes! Anne-Marie

Ilonka zei

Ja Annette volgens mij wel. Dit kun je doen met het progamma Inkscape en Paint Shop Pro. In deze twee progammma,s zet je, je snijbestand om naar een SVG file.
Ik heb me er nog niet in verdiept maar hiermee moet het lukken.

Groetjes Ilonka

Antoinette van Bommel zei

Klopt Ilonka,
Heb nog niet heel lang mijn Silhouette, maar heb ook het programma Inkscape en hier lukt dit wel mee.
Groetjes Antoinette

Related Posts with Thumbnails