CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zondag 28 februari 2010

Cricut/Gypsy demo bij Nellie Snellen.
Hallo allemaal,

Vandaag ging om 6.00uur de wekker, want ik had vandaag een Cricut demo bij Nellie Snellen in Sevenum (noord limburg) Om 7.15uur zou ik bij Meppel Els weer ophalen om dan door te rijden naar het zuiden van het land. Het was niet zo prettig rijden in die regen, maar wij hebben altijd gesprekstof genoeg, dus voordat wij het wisten reden wij Sevenum al binnen. Rond 9.10uur kwamen wij op de locatie aan. Dus alle tassen uit de auto en mijn tafel opzoeken. Ik kom nu al heel wat keren achter elkaar en heb nu eigenlijk mijn vaste plek. Dicht bij een stopcontact, want de Cricut moet natuurlijk wel ratelen vandaag. ;-)
Anja, die normaal met mij mee gaat is op dit moment herstellende van een operatie. Nellie vroeg hoe het met Anja ging toen zij even langs kwam. Anja, bij deze moest je de groeten van Nellie hebben en zij hoopt dat je de volgende keer er weer bij bent! De beurs begint om 10.00uur, maar er waren al vele mensen binnen en stonden al voor mijn tafel, voordat ik hem klaar had. Nog even alles op z'n plek zetten, naar de wc en dan is er koffie. Deze even nog warm opdrinken en dan aan de gang, want de mensen wachten. Oh, wat was het leuk om weer vele bekenden te zien. Leden van mijn Cricut Hyves of van mijn Webblog. Altijd leuk om ze eens in het "echt" te zien. Ja, zelfs met sommigen op de foto gegaan. De tijd vloog weer om, altijd toch als het gezellig is? ;-)
Om 16.30uur mochten wij weer opruimen. Iedereen gegroet en Els en ik zijn weer met alle spullen naar de auto gegaan. Ja, ja, ik met mijn nieuwe Cricut Expression tas. Weer in de regen en deze keer ook met storm erbij. In Meppel eerst wat gegeten bij de Mac. Ja, lekker slecht, maar voor een keer mag dat wel toch? En toen is ieder van ons huiswaarts gegaan. Om 20.10uur was ik weer thuis, moe maar voldoen van een leuke dag. Mijn mail even opgehaald, nu even op mijn Blog schrijven en dan benen omhoog op de bank en dan straks maar eens vroeg naar bed. Ik ben toch wel moe nu.

Groetjes van Annette

7 opmerkingen :

De Creakeet van Peet zei

hoi Anette, ik ben voor het eerst naar deze beurs geweest en vond het een gezellige beurs en wat je zegt...tis leuk om mensen ook is in het echie te zien..liefs Peet

Geertje zei

Hallo bezige bij,

Wat weer een lange dag vandaag.
En ga jij vanavond vroeg naar bed?
Ik geloof er niets van.
En tijdje terug vertelde je dat je wat rustiger aan zou doen, maar als ik die agenda op je blog zie staan dan denk ik niet dat het lukt.
Maar geniet er maar van Annette want dit is je lust en je leven.
En dan gaat het allemaal gemakkelijker als je het leuk vind.
Ik kom 17 april naar je workshop en daar heb ik echt heeel veeeeel zin in.

Groetjes en slaap lekker.

m@deliefjuh zei

dat ziet (zag) er gezelllig uit!

RosesMarijke zei

Zo te zien heb je een hele gezellige dag gehad...heel leuk hoor!!

scraphobby zei

Hallo Annette ja het was gezellig en druk bij Nellie.
ik vond het ook leuk om je eens in het echt te zien.we zijn nog even met je op de foto gegaan,bij Anja staat hij al op haar blog,maar die van ons staat nog op Anja haar toestel,zogauw als ik hem heb komt hij op mijn blog.
lieve groetjes en tot een volgende keer

Els zei

Leuk hoor Annette,en wat sta je er mooi op.

Groetjes Els

anja zei

hoi Annette leuk je te ontmoeten, de foto is inmiddels bij mijn moeder.je hebt inmiddels al geziend dat je op mijn blog staat en ik hou je opde hoogte van de ontwikkelingen van Kars.Hugs Anja

Related Posts with Thumbnails