CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

maandag 19 augustus 2013

Een jaartje ouder

Hallo allemaal,

Bedankt allemaal voor de felicitaties die ik op mijn verjaardag, 7 augustus, mocht ontvangen.
Het was dit jaar een speciale verjaardag, omdat ik Sara heb gezien. Het is de gewoonte hier dat er door vrienden en buren iets in de tuin wordt gezet. Haha, en dit hebben ze gedaan hoor.

 
Een reuze lay-out, een Sara en een spandoek. Super leuk om te zien en het heeft heel wat bekijks gehad, want iedereen die langs reed stopte even of maakte er zelfs een foto van.

 
Zaterdag de 10e hadden wij het feest, want ook Henk was in juli 50 jaar geworden. Weer een tent in onze tuin, een catering erbij en feesten maar. 

 
De aankleding heb ik met hulp van familie en vrienden voor elkaar gekregen. De ruim 100 man hebben zich prima vermaakt tot in de laatste uurtjes. Nou ja, vroege uurtjes eigenlijk. Ik lag om 06.15uur op bed. Floris zou deze morgen melken, dus Henk mocht nog even zijn ogen dicht doen.
Wij hebben vele mooie cadeaus gekregen. O.a. deze mooie bos met 50 rozen, mijn lievelingsbloem, endeze reuze koe. Super gaaf. Ik wil zoiets al jaren en dan nu hebben wij hem gekregen van Floris en zijn vrienden. Nogmaals bedankt boys en girls. Jullie begrijpen dat deze koe zeker op onze kerstkaart komt dit jaar. Haha. Ik heb al ideeën.


In de zomervakantie is het hier op en af van logees. Super gezellig, maar echt creatief bezig zijn lukt dan niet altijd.
Maar gisteren hem ik weer eens iets gemaakt. Mijn nichtjes vierden hun verjaardag en ik wilde hun een gift card geven, maar natuurlijk niet op een gewone manier.
Uit de Silhouette shop had ik al eerder deze tas gekocht. Super leuk en makkelijk om een gift card in te doen.
 
Ik heb de tasjes wat eenvoudig gehouden, want het papier vond ik al druk zat en de dames houden ook niet zo van al die poespas.

 
Het is deze keer weer een heel verhaal geworden, maar dan zijn jullie ook weer helemaal op de hoogte. Op 1 september begint hier weer de nieuwe challenge, maar tot die tijd hou ik mij nog even bezig met de logees en de werkzaamheden op onze farm.

Groeten van Annette

6 opmerkingen :

Hanny zei

OO Wat leuk die Sarah en dat spandoek, ik geloof graag dat het veel bekijks had hihi. Grappig tekst ook;)
Fijn dat het feest geslaagd was, zag er allemaal gezellig uit ook. Je tasjes zijn prachtig en het papier op zich is al zo mooi dat er inderdaad niet veel meer bij hoefde.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Anne-Marie zei

Och Annette, helemaal gemist je verjaardag. Alsnog van harte en zo te zien heb je een geweldig feest gehad! Groetjes Anne-Marie

Dora zei

hallo,
wat gemist....nog van Harte gefeliciteerd met je verjaardag. je tuin is geweldig versierd. super! en ook gefeliciteerd met je verjaardag van je man. wat een feesten. en als ik de ruimte zie, kan het makkelijk op jullie erf! hihi.
niemand heeft er 'last'van.
geweldig die koe! die vind ik ook schitterend, ik zag ze wel in bont gekleurde koeien maar die vind ik zelf niet zo leuk, want zo zien de 'koeien'er toch niet uit??? hihi.
echt gaaf dat kado.
je creatie is ook erg mooi, mooi kado om te geven.
veel plezier verder met je logees. en met je werkzaamheden.
hier moeten wij nog wachten op(weer) mooi weer, kan de graan eraf. ik hoop dat het deze week kan begonnen worden met het combinen/oogsten.
groetjes Dora

Wies zei

Annette nog van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. Leuk spandoek! Mooie tasjes heb je gemaakt. Groetjes, Wies

Carola zei

Nog gefeliciteerd Sarah. Geweldig dat spandoek en een sarah in je tuin.
Mooi hoe je die 2 tasjes gemaakt. hebt.
Groetjes Carola

Carola zei

Nog gefeliciteerd Sarah. Geweldig dat spandoek en een sarah in je tuin.
Mooi hoe je die 2 tasjes gemaakt. hebt.
Groetjes Carola

Related Posts with Thumbnails