CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

dinsdag 30 april 2013

Nieuwe challenge ......

 
Hallo allemaal,

Het is hoog tijd voor de nieuwe challenge op dit blog. Door de paasdagen wat later dan jullie van ons gewend zijn. Deze challenge is naar een idee van onze designer Ilonka. Ja, ook mijn fantasie raakt wel eens op en dan ben ik super blij met zulke creatieve designers die gewoon mee denken. Ik heb er een Silhouette snijbestand en een PDF bestand van gemaakt. Het is een taartkaart wat voor ieder feestje gebruikt kan worden. Je kunt hem laten staan, maar door de strook er om heen te doen blijft hij netjes op elkaar en kan hij in een gewone envelop verstuurd worden. Als je het bestand aanvraagt ontvang je ook de 50 jaar kaars en de ovalen tag erbij. Maar deze challenge gaat dus om het kroontje. Je hebt dus verplicht om de taartkaart te gebruiken en het kroontje.

Vraag dit bestand aan, voor 25 april, door een mail te sturen naar info@annettescreafarm.com en zet erbij "AC 2013.4". Zet de omschrijving erbij, want er lopen meerdere challenges via dit mail adres!! Je ontvangt dan de bestanden.
Je bent verder vrij hoe je deze kaart gaat decoreren. Gebruik echter wel het originele patroon. Doe je dit niet, dan doe je helaas niet mee voor de prijzen. Tja, wij houden het voor iedereen zo eerlijk mogelijk. Natuurlijk ben je volger van dit blog en heb je ons logo op je blog staan.

Van je mooiste creatie maak jij een foto die je mij voor 30 april mailt. Op 30 april maken wij bekend wie de winnaar is van deze challenge. Veel succes.

Hieronder kunnen jullie nog meer voorbeelden zien die gemaakt zijn door de designers.

Ilonka
 
Adriana

Adriana

Adriana

Chantal

Jeanine

Jeanine

Jeanine

Korrie

Korrie

Linda

Linda

Linda

Linda
 

Hieronder kunnen jullie alle mooie creaties zien van de inzenders.

Marjan K.

Marjan K.
 
José
José
Renate

Renate
Meisje
 
 
 
4 opmerkingen :

Hanny zei

Wat een leuke kaarten zijn er gemaakt, mooie vorm ook.
liefs Hanny♥

Lenie zei

wat een leuk patroon maar is bij Duo challenge en bij jou dezelfde patroon voor deze maand ??
groeten Lenie

Crejabeja zei

Wat een leuke weer , ik heb hem aangevraagd.

Crejabeja zei

Er staat geen link om je creatie te plaatsen...

Related Posts with Thumbnails