CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 11 april 2013

Aanvraag challenges !!!!

Hallo allemaal,

Graag wil ik jullie even op de hoogte brengen over het volgende. Met mijn gezondheid gaat het even niet zo goed. Ik lig momenteel 3x per week plat met migraine en het pc scherm heeft daar helaas ook invloed op. Ik loop dan ook behoorlijk achter met mijn mail. Ook het mail adres info@annettescreafarm.com heeft ergers last van, want ik ontvang bijna geen mail hierop of ontvang lege mails met niks erin, terwijl er bij het onderwerp Challenge staat. Als ik de mensen mail ontvang ik deze mail gelijk weer retour. Terwijl sommige wel verstuurd worden. Dit mailadres is gekoppeld aan mijn webwinkel, waar dus ergens een storing zit.

Wil iedereen die mij gemaild heeft voor een challenge aanvraag, dit nu nogmaals doen op annette.hetebrij@gmail.com  Helaas heb ik deze technische storing niet in de hand. Ik mail jullie dan zo spoedig mogelijk de nieuwe challenge Bedankt voor jullie begrip!

Ook ontvang ik veel de vraag of de nieuwe challenge van april op dit blog en het Duo-challenge blog dezelfde is? Inderdaad is dit dezelfde. Voor mijn designers had ik deze al gemaakt, samen met Ilonka, en i.v.m tijdgebrek en inspiratie hebben Jolanda en ik besloten om deze ook voor het Duo-challenge blog te gebruiken. Dus als je hem aanvraagt mag je hem voor beide challenge gebruiken. Zo hebben jullie 2x kans.

Groeten van Annette

1 opmerking :

Wil zei

Wat naar voor je zeg die migraine.. Ik hoop dat je er snel vanaf bent! beterschap!

groetjes,Wil

Related Posts with Thumbnails