CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 6 november 2011

Toch naar de Kreadoe geweest


Hallo allemaal,

Vandaag was de laatste dag om naar de Kreadoe te gaan. Zoals jullie weten ben ik woensdag niet geweest. Ook omdat de demo niet door ging, maar ook omdat ik niet lekker was. De kuur slaat goed aan, dus ik vertelde Henk vanmorgen dat ik toch wel  heel erg graag naar de Kreadoe wilde gaan. Nou, hij had ook wel zin om eens mee te gaan, mits ik dat natuurlijk goed vond? Natuurlijk, waarom niet? Mijn vader logeert moment ook hier, dus die wilde ook wel mee. Wie had dat gedacht? Ik niet hoor! Wie Henk kent weet dat hij dit eigenlijk nooit doet. Hij moest natuurlijk eerst op de stal nog wat doen en de koeien naar buiten laten, voordat wij weg konden gaan. Om 13.00 uur waren wij pas in Utrecht. De eerste die wij tegen kwamen was Elly de H. Zij gaf een workshop. Na een korte begroeting zijn wij verder gegaan. De volgende die wij tegen kwamen was Marjolein. Voor jullie ook geen onbekende. Mijn nieuwste artikel komt half november uit en ik heb hiervoor haar geweldige design- en knipvellen gebruikt. Wij zijn dus erg benieuwd hoe het er uit ziet, maar wij moeten dus nog enkele weken wachten. Toen was ik Henk opeens kwijt. Haha, wat bleek nou? Hij had gereedschap zien liggen en dan ben je Henk echt even kwijt. Henk is hier gek op en vooral omdat hij ze verslijt. Hij heeft bijvoorbeeld zeker 4 of misschien wel 5 hamers, maar als je er 1 nodig hebt dan kan hij hem natuurlijk niet vinden. Haha. Daarom heb ik ook mijn eigen gereedschap liggen op een plek die hij niet weet. Tenminste volgens mij niet.
Juist hij heeft een alles knipper en een tang gekocht. Die had hij niet meer en vond hij wel handig. Haha. Hij had dus nog eerder iets op de Kreadoe gekocht dan ik. Al lopend kwamen wij de verschillende bekende mensen tegen. Even een praatje maken en dan weer verder. Ik wilde ze natuurlijk niet te lang van hun werk afhouden. Nellie, Vera, Carla, en vele anderen. Bij Nicole heb ik even iets langer gestaan. Gelijk maar het papier aangeschaft. Ga het eens proberen. Bij de stand met die mooie stempels kan ik meestal ook niet voorbij lopen zonder even te kijken of wat te kopen. Daar heb ik dus 2 stempels gekocht. Een koe, die Henk mooi vond en een vlinder waar ik persoonlijk gek op ben. Ook zag ik een stand waar je van die ringen kon kopen om daar je lint aan te hangen. Super handig. Gelijk ook maar 1 voor Korrie meegenomen. Chantal en Henriette krijgen er ook 1. Hij komt er dus nog aan dames. Af en toe moet je ook wat extra's voor je designers meenemen. Om 16.00uur zijn wij weer huiswaarts gegaan. Onderweg bij Henk z'n broer even een bakkie gedaan en toen door naar Oldetrijne om heerlijk te eten bij de Driewegsluis. Een super gezellige tent waar je heerlijk kunt eten en duur is het ook niet echt.
Om 21.00 uur kwamen wij weer op de boerderij aan. Floris had de koeien en de kalfjes allemaal gedaan, dus wij konden gelijk op de bank ploffen, met de benen omhoog. Het was vandaag een hele leuke en gezellige dag, ook al heb ik niet zoveel op de Kreadoe gekocht. Ik heb mij prima vermaakt en ik denk de mannen ook wel. De mannen liggen nu al op bed en ik ga ook zo.

Groetjes van Annette

3 opmerkingen :

irma zei

Zo wat gezellig zo met zijn drieen naar de kreadoo. mijn schoonmoeder is vrijdag geweest! De mannen waren wel duidelijk in de minderheid denk ik zo. fijn dat het weer beter gaat met je

groeten van ons

irma zei

wat gezellig zo met de mannen naar de kreadoo. ze zulen wel duidelijk in de meerderheid geweest zijn.mijn schooonmoeder is vrijdag geweest. fijn dat het weer beter met je gaat.

groet irma

Aleida zei

Heerlijk toch, met 2 mannen op stap! Zo lang ze niet zeuren ;-P
Maar het was vast leuk om het eens met Henk samen te doen.
groetjes,

Related Posts with Thumbnails