CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 11 februari 2011

Daar ben ik weer.

Hallo allemaal,

Het is vandaag alweer vrijdag. De tijd vliegt en vooral als je weer eens geplaagd wordt door migraine. Maandag stond ik op met hoofdpijn en helaas is dit alleen maar erger geworden inplaats van beter. De dagen erna ging het op en af, maar heb wel mijn medicijnen gehad. Vanmorgen zit het er nog steeds, maar ik ben tenminste weer iets op de been. Inderdaad het komt nooit uit, maar op dat moment wil je graag luisteren naar je lichaam hoor. Woensdagmiddag zijn Els en Korrie geweest om te knutselen. Even wat anders dan op bed of op de bank liggen. Wij hebben voorbeelden gemaakt voor het Scrappen is Fun pakket wat de abonnees deze week ontvangen. Ieder kwartaal heb ik 3 pakketten, namelijk Scrappen is fun pakket, Kaarten maken is Fun pakket en Sieraden maken is Fun pakket. De pakketten komen niet op een vaste datum uit, want ik wil er altijd het nieuwste van het nieuwste in doen. De laatste producten zijn dinsdag en woensdag binnengekomen en dan wil ik er nog iets mee maken als extra tips voor de abonnees. Dan op foto zetten nog even een info briefje maken, spullen verpakken en dan wegbrengen naar het postkantoor. Dit is hier 2,5 km vandaan.
Dat laatste moet ik nog vanmorgen even doen.
Maar ik pak eerst een bakkie koffie. Haha. Morgen heb ik weer de basistechnieken workshop met de Expression. Daar moet ik mij ook nog even op voorbereiden, maar dat is niet zoveel werk.
Groetjes van Annette

5 opmerkingen :

Unknown zei

doe het rustig aan hoor, tis niet niks als ik het zo hoor. Heb het zelf niet dus kan er niet over meepraten hoe dat moet zijn. verder nog een fijn weekend zonder migraine

Margo zei

Heb er gisteren ook last van gehad en het is vandaag nog niet helemaal ok maar ben toch maar terug aan het werk .
Ik ga eens kijken in je webshop naar die paketten !
Groetjes
Margo

Els zei

Mooi geworden Annette en voor morgen veel plezier.
Groetjes Els

Bea van Ette zei

Mooie kaart!!

Even de 'wereld' uitbannen en aan toegeven. Ik heb er gelukkig al 20 jaar geen last meer van, maar het is een ramp...

Groetjes, Bea

Petra zei

Scrappakket is binnen. Het is weer erg leuk!!!Ben gister gelijk aan de slag gegaan met het pennenbakje.

Related Posts with Thumbnails