CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 3 oktober 2013

De eerste kookworkshop met Tupperware producten

Hallo allemaal,

Maandagavond de eerste kookworkshop gehad met Tupperware producten. Mijn Tupperware unit manager deed de product info en ik deed de kookworkshop. Iedereen werd in groepjes verdeeld om de 3 gerechten te maken. Dit waren mijn eigen verzonnen recepten. Wij hebben gelachen, hard gewerkt en heerlijk gegeten. Nog wat even nagepraat en sommige hebben een bestelling geplaatst. Iedereen was er over eens, dat dit een geslaagde avond was en zeker voor herhaling vatbaar. Aan het aanrecht kon je zien dat ook echt bijna alles was gebruikt. 


Alles weer aankant en dan dinsdagavond de volgende kookworkshop. Deze was met meer gasten dan maandag. Weer super gezellig gehad en voor deze avond had ik een uur eerder een suikerbrood gemaakt. Die natuurlijk ook even geproefd moest worden. Voor deze avond heb ik de presentatie tafel zelf ingedeeld en hieronder zien jullie een gedeelte ervan. Het was de bedoeling dat ik deze avond helemaal alleen ging leiden en mijn Unit manager streng mee keek en luisterde.Voor een soort examen, zeg maar. Met praten heb ik niet zo'n probleem, maar al die nieuwe namen ken ik natuurlijk nog niet als ik sommige pas de dag ervoor voor het eerst gehoord had. Dus iedereen een folder gegeven en deze groepsgewijs alles doorgelopen. Op deze manier wist ik hoe het heette, wat het kost en hoe het eruit zag zodat ik het van de tafel af kon halen. Slim bezig, nietwaar? Haha. Ik geloof niet echt dat ze het door hadden dat ik deze namen niet echt wist. Het kookgedeelte werd natuurlijk makkelijker om te geven, want het waren tenslotte mijn eigen verzonnen recepten en de avond ervoor hadden wij ze ook al gemaakt. Iedereen heeft weer zijn best gedaan, want wat hebben wij weer gesmuld van alle gerechten. Woensdag even een dag ingepland om huiselijke werkzaamheden te doen en natuurlijk de boodschappen aan te vullen. Donderdagavond is de laatste kookworkshop deze week. En zaterdag heb ik een trainingsdag van Tupperware. Lijkt mij erg leuk. Weer eens iets anders dan ik anders gewend ben. 

Groeten van Annette


1 opmerking :

Hanny zei

Wat fijn dat het allemaal zo goed gegaan is en je het ook zo ervaren hebt, het is helemaal jouw "ding" merk ik wel. Zaterdag weer een leerzame dag voor de boeg, geniet ervan!
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Related Posts with Thumbnails