CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

zaterdag 30 maart 2013

Cards & Scrap

 
 
Hallo allemaal,
 
Deze keer wil ik jullie een artikel laten zien die Linda Dekker en ik gemaakt hebben voor het hobbyblad Cards & Scrap. Voor mij de eerste keer in dit blad en voor Linda haar eerste artikel.
Jolanda Meursen van Cards-etc-shop had een super mooi labeldoosje ontworpen, naar een idee van Anita Izendoorn. Wij hebben voor dit artikel papier ontvangen waar wij mee moesten werken. Erg mooi en stevig papier, maar omdat wij van ieder vel maar 1 hadden gekregen was het passen en meten welk papier goed was qua kleur en voor het formaat van het doosje en bijpassend mapje. Wij mochten dus niks verknippen, want dan kwamen wij niet uit met deze lijn design papier. Ja, ja, voor ons een echte challenge. Als je iets moet maken voor een artikel is dit toch heel anders werken dan voor het maken van een voorbeeld voor je blog. Maar het is ons gelukt. De redactie was tevreden met het resultaat, dat zelf mijn doosje op de cover stond. Bloos, bloos. Helemaal super natuurlijk. Het tijdschrift ligt inmiddels in de winkels.
 
Groeten van Annette


4 opmerkingen :

Kreatief met Maria zei

Een hele uitdaging maar jullie hebben er iets moois van gemaakt. Het ziet er prachtig uit.
Groetjes Maria

anita01 zei

Vind dat je het schitterend heb gedaan hoor Annette, heerlijk project en tuurlijk maak ik hem ook nog een keer...komt goed!

Warme groetjes,
Aniet xxx

Hanny zei

OOO Hoe gaaf is dit!! Prachtig en dan ook nog met een doosje op de cover staan, gefeliciteerd hoor, wat is dit leuk. Het ziet er ook supermooi uit.
Fijne Paasdagen, liefs Hanny♥

Michelle zei

Leuk Annette. Lekkere frisse kleurtjes.
Even een vraagje is mijn mailtje met mijn giftcard wel bij jou aangekomen. Anders stuur ik ze nog een keer. Het is een hele leuke.
Lieve groetjes en fijn avond Michelle

Related Posts with Thumbnails