CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

vrijdag 15 februari 2013

Copyright op onze patronen en bestanden!!!!!!!!!!!!!!!


Hallo allemaal,

Graag wil ik iets met jullie delen wat mij toch wel erg dwars zit en waar Jolanda en ik ons best wel kwaad op kunnen maken!!

Alle bestanden die je van ons ontvangt tijdens een challenge of die gepubliseerd staan onder onze naam in een hobbyblad is voor prive gebruik en zeker niet de bedoeling dat je die gratis weggeeft aan familie, vrienden of gratis op je blog plaatst!!!!

En wees zo eerlijk dat deze rechten die deze patronen/bestanden hebben bij de ontwerpers blijven!!!

Helaas komen Jolanda en ik ze nog te vaak tegen, dat ONZE PATRONEN op een blog staan met een andere "©naam" erbij. Ook al zijn ze kleiner van formaat het zijn onze patronen waar wij vele uren werk in hebben gestoken en ga dus niet zelf met de eer strijken!!!

Dus al je deze © logo's van ons ziet, wil je dan zo eerlijk zijn je hier aan te houden en niet deze regels aan je laars te lappen!
Zo krijgen wij namelijk een vieze bijsmaak of wij onze patronen nog wel gratis weg willen geven.

Wij hopen dan ook dat jullie onze kant ook kunnen begrijpen.

Groeten van Jolanda en Annette

4 opmerkingen :

Hanny zei

Ik kan me indenken dat het niet prettig is om iets tegen te komen wat jullie gemaakt hebben en waarmee een ander de eer gaat behalen.
Als ik iets opsla voor mezelf zet ik er altijd de naam bij waar ik het vandaan heb, als ik het dan een keer ga gebruiken kan ik er dat bij vermelden, wel zo netjes hoop ik. Ik ben echter bang dat het toch wel voor zal blijven komen, als je bijvoorbeeld niet meer weet van wie het is...maar...het blijft vervelend.
liefs Hanny♥

Dora zei

inderdaad wat is dat verschrikkelijk!!! vooral als het onder andere naam komt te staan of dat ze dat zeggen dat ze dat zelf hebben gemaakt....Bah....daar kan ik ook niet tegen.
ik heb nu wat digi's/ freebies op mijn blog staan en ik hoop ook zo dat het eerlijk blijft en niet hoeft mee te maken wat jullie nu meemaken...eeks!!want dit geeft zo'n nare bijsmaak....
succes!!
groetjes

jans zei

kan me best voorstellen dat dat niet leuk is om te zien en te horen om een patroontje waar jullie zo je best op hebben gedaan op een ander blog of site te zien staan met een andere naam er onder dat is niet eerlijk om met andermans veren te gaan strijken ik probeer zelf altijd er bij te zetten waar het vandaan komt grt jans

Jeanine van Wijk zei

Als ik een creatie maak, die jij ontworpen hebt, mag ik die dan wel op mijn blog plaatsen, met jouw naam en website eronder?
Jeanine

Related Posts with Thumbnails