CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Pagina's

donderdag 12 april 2012

Zelf design papier gemaakt


Hallo allemaal,

Heb jij dat ook weleens, dat als jij een verpakking ziet je dat wel een heel mooi design vind en denkt dat het wel erg leuk is om er iets mee te doen. Vanavond heb ik dat eens in praktijk gebracht. Ik heb namelijk altijd een Kleenex doos staan en vaak heeft het dit patroon. Gewoon lekker vrolijk en een mooie kleur. Nu was de doos net leeg, dus ik heb hem los gehaald en een zijkant ingescand.


Ja, in kleur en eerst op 100% uitgeprint. Dit zag er niet verkeerd uit. Toen in de verschillende formaten.
Toen heb ik eerst een kaart gemaakt voor de nieuwe challenge, maar die mag ik nog niet laten zien en toen had ik nog een stukje over.Daar heb ik deze memo houder mee gemaakt. Een strook van 18,5 x 8,5 cm. Beneden een vakje gemaakt voor losse blaadjes en een pen en boven een kader voor een foto of tekst. Natuurlijk heb ik weer Boofle gebruikt om hem op de fleuren. Alles komt dus uit het Boofle pakket, die nog lang niet leeg is.

Groeten van Annette

7 opmerkingen :

Gerda zei

Wat een onzettend leuk idee van je!! Toppie!!

Groetjes,
Gerda

Gerda zei

Wat een onzettend leuk idee! Toppie!

Groetjes Gerda

Linda zei

Heel leuk gedaan Annette
gr linda

Lenie zei

wat een leuk idee weer iets om te ontouden en uit te gaan proberen.
Groeten Lenie

martina's kaartjes zei

het is prachtig gewoon ! heel leuk idee ! mooi gedaan
grtjs, martina
x

Charlotte zei

Leuk Annette! Als ik leuke papiertjes tegenkom, hou ik die ook altijd bij voor 'een projectje' maar het komt dan nooit meer uit de kast :) Tof dat jij wél gebruik maakt van al die schatten :)
Groetjes,
Charlotte

Annette zei

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie reactie. Altijd leuk om te lezen. Ook al heb ik een webwinkel en altijd design papier voor handen, toch blijf ik een echte Hollander. Zoals ze hier in het noorden zeggen "Wi bin't zunig". Toen ik nog leidster was op de peuterpeelzaal moesten wij altijd zoveel mogelijk kosteloos materiaal gebruiken. Ik vind dit juist een uitdaging. Haha.

Groetjes van Annette

Related Posts with Thumbnails